Sedam tipova ličnosti koje bi trebalo izbegavati u seksu: Sa njima ni pod tačkom razno nemojte ići u krevet

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979

Sedam tipova ličnosti koje bi trebalo izbegavati u seksu: Sa njima ni pod tačkom razno nemojte ići u krevet


seksi-devojka-donji-ves-unsplash.com_-696x821.jpg


Seksualna privlačnost može biti podmukla i navesti vas da se ponašate impulsivno. Saznajte sa kojim tipovima ličnosti ne bi trebalo da vodite ljubav jer vam se u suprotnom “crno piše”.

Iako ste mnogo puta uspeli da odolite svojoj požudi, postoje i oni trenuci kada možete da se pokajete i upletete u velike probleme.

Zato je važno da razmislite s kim ćete voditi ljubav. Postoji sedam ljudi sa kojima ne bi trebalo da imate seks. Koliko god vam neka osoba izgledala seksi, privlačno i neodoljivo, ako ima jednu od ovih osobina i situacija, bolje je da se okrenete i odete.

Partner vašeg prijatelja

Povezivanje sa partnerom prijatelja je garancija problema. Ne samo da ćete biti upleteni u iscrpljujući ljubavni trougao, već ćete izgubiti prijateljstvo, imaćete ogromnu grižu savesti i vaši drugi prijatelji će izgubiti poverenje u vas. Ovo se odnosi na bivše partnere.

Muškarac koji vas ne voli

Sigurno je neverovatna, divna osoba i umirete od želje da budete sa njim ili njom, ali ako vam ne uzvrate, bolje je da odete. Primetićete njihovu nezainteresovanost između čaršava i imaćete utisak da vam čine uslugu.

Onaj koji vam se ne sviđa

U ovom trenutku ste na drugoj strani jednačine. Nećete uživati u sastanku na isti način, i naravno zažalićete čim završite sa njim/njom. Takođe, trebalo bi da uzmete u obzir da će on ili ona možda želeti da ponovi iskustvo i biće krajnje neprijatno reći “hvala, ali ne”.

Vaš šef

Da, znamo da mnogi maštaju o spavanju sa svojim nadređenim. Logično je, moć privlači, zavodi i očarava, ali ako dozvolite sebi da odete u krevet sa šefom, kajaćete se celog života. U početku će izgledati da je sve savršeno, ali će doći vreme kada će se lično i posao pomešati. Napetost će biti neprijatna. U stvari, može doći do tačke u kojoj je situacija toliko nezgodna da ćete na kraju ostati bez posla.

Bivši partneri

Veoma je česta greška spavati sa bivšim partnerom, čim se ukaže prilika. Međutim, ostavljanje tih vrata može izazvati emocionalnu zavisnost i čak uticati na vaše samopoštovanje. Zato nemojte padati u iskušenje. Nije važno koliko ste dobri u krevetu! Zapamtite da se veza završila s razlogom.

Oženjen/ Udata

Ako želite da budete nesrećni i da uvek živite skriveno, imajte seks sa nekim ko je u braku. Možda vam se čini uzbudljivo, ali biti druga opcija nikada nije prijatno. Male su šanse da ćete prekinuti vezu u dobrim odnosima, pa ćete dane provoditi čekajući da oni okončaju brak umesto vas. Što, inače, nikada neće učiniti.

Cimeri

Bliskost može dovesti do odnosa sa cimerom ili cimerkom. Ali to morate izbegavati po svaku cenu! U početku će izgledati praktično i zabavno, ali sve će postati komplikovano. Ako je u pitanju samo dobar seks, da li možeš da podneseš da je/ga vidiš sa nekim drugim? A u slučaju da želite da pokušate nešto ozbiljnije, da li želite da započnete vezu tako što ćete odmah živeti sa tom osobom, pišu Novosti.

(Vestionline)
 
Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
WoW! Miss Mod ala imate sljičicu prelepe bejbice. :give_r::give_r::give_r:E to je žalatokosa prelepa je plavuša aaaaaa tekst nijesam ni čitao od te ljepote inače Glad Uvek Pobedjuje a ja bih se jošte kladio i na Interes takođe. ;):cool:
 
Učlanjen(a)
23.10.2015
Poruka
408
Da li isto pravilo vaazi, ako si sa nekom od ovih osoba sam/sama na pustom ostrvu, a pitanje je da li ce o kada doci spas ?
Ko gleda `naked and affraid` , znace o cemu se radi.
hvala.
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Stvarno ste neverovatni, slatko se ismejah čitajući komentare. :D

Boro, na pustom ostrvu važe neka sasvim druga pravila, ovo su svakodnevne, realne situacije.
 
Učlanjen(a)
23.10.2015
Poruka
408
Sigurno si iznela svoja isustva, zar ne ?
Sigurno nisi koristila najgoru komandu windowsa copy/paste ?

Da li mozes da elaboriras nesto na temu zenske prostitucije uz osvrt na par pitanja?
1. Da li svaka zena moze da sebavi ovim zanatom ?
2. Da li je osnovni motiv za one koje se bave ovim novac, zadovoljstvo ili novac+zadovoljstvo.

Pri tome nisam mislio na ove iz rijalitija ili sa estrade, kako neko rece i uvede novu rec u srpski jezik starlete?

Hvala na prosvetljenju.
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
@Bora1961

Izvini. Iskreno, ja se bavim pisanjem, ali ne na ovu temu, tako da tekst nije moj, piše lepo da je sa Vestionline.
Da, koristila sam copy/paste. Ima toga ovde mnogo, i to za forume nije niša neobično.
Inače, mene za ovaj posao na forumu niko ne plaća, pa svoje tekstove objavljujem na nekim drugim sajtovima, koji plaćaju, a kao što rekoh, na temu ljubavi i seksa još uvek ne pišem.

Drugo, da ti odgovorim na pitanja. Mislim da svaka žena može da se bavi prostitucijom ako joj uperiš pištolj u glavu, izbiješ zube, zapretiš i slično, kako se uglavnom postupa sa belim robljem. Tako, svaka može da uradi bilo šta, kad je ugrožen njen ili život nekog bližnjeg.
Inače onako, sama od sebe - ne verujem. Ja prva ne bih mogla, i znam još mnogo takvih žena, koje bi pre poginule nego pristale na tako nešto.

One koje se bave tim poslom, rade to uglavnom zbog novca, mada ima i onih koje ga rade i zbog novca, i zbog zadovoljstva, kombinovano, ali mislim da takvih nema mnogo.

A treće, opusti se, molim te, nemoj da ideš toliko daleko, sve je ovo zezanje. Nema potrebe za "padanjem u vatru" i korišćenjem teških reči.
Izvini ako sam te povredila. Nije bilo namerno.
 
Natrag
Top