Seckaju mi igrice na jak komp

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
28
Pre nedelju dana su mi odjednom sve igrice pocele da seckaju,imam jak komp 2gbram 1 gb graficka dual core 2.71.Znaci pre 2 nedelje sve je bilo ok igrice su radile super ali onda odjednom su pocele sve da seckaju ne samo jedna sve npr Pes 2011,Nba 2k11 a to mi nikada nije seckalo jer imam jaci komp nego sto traze konfiguraciju zna li neko problem bicu mu beskrajno zahvalan? wacko2wacko2wacko2wacko2wacko2wacko2wacko2wacko2wacko2wacko2wacko2wacko2wacko2

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
Ili imaš neki proces u pozadini koji ti ,,troši,, resurse, ili ti neka komponenta pregreva. task manager i proveri šta pravi problem/otvori kućište dok igraš i kada počne da secka proveri koja komponenta najviše greje (rešenje: očisti komp od prašine i promeni napajanje)

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Prijatelju vjerojatno da si pokupio neki virus.

Skeniraj kompjuter.

Ako ne bude u redu idemo dalje :)

Dodato posle 4 Sati 30 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

needza zašto bi bio problem u napajanju ako je do sada igrao igrice bez problema sa istim napajanjem ?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
Zato što je možda stradao neki od kondenzatora i daje nepravilan napon.

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
28
Ukljcio sam da skenira komp skinuo sam posto sam cuo da je najbolji besplatan antivirus AVG skinuo sam ga upravo skenira videcemo... Hvala momci

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Ok needzha treba uzeti onda što više opcija na razmatranje pa tako i napajanje.

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
28
Proverio sam u Task Manageru sve je ok nema nijedan proces koji nije potreban to odbacujemo.

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
28
E resen problem hvala punoooooo...Skenirao sam komp naslo dva trojanca u sistem32 i izbrisalo sad sve igrice rade ok....Momci ne znam sta da vam kazem veliko HVALA!

Natrag