zasto kad skeniram link koji radi tj link sa domacim kanalom dobijem stotine nekih ruskih kanala koji ne rade
to sam i ja pitao,nalisti su talijanski,engleski,itd,a izbacuje ruske,mozda se treba nesto promjeniti u parametrima?nemam pojma
zna li itko odgovor hvala
Jedan od nacina je objasnjen na slici :
Drugi nacin je :
Odes tamo gde je instaliran skener kod mene je na
D:\ScanerIPTVx32
udjes u fajl
data
tu nadjes spisak on je pod nazivom
db_channel i to je spisak sa ruskim kanalima
mozes tu da stavis vise spiskova napravis sve moguce kombinacije koje ti odgovaraju i
sacuvas na primer ja imam spisak za sky u njemu stavis sve moguce kombinacije
na primer :
skymusic
sky-music
sky _music
sky &music
skymusichd
sky-musichd
sky _musichd
sky &musichd
sky musicsd
sky-musicsd
sky _musicsd
sky &musicsd
i stavis sve moguce kombinacije za kanal koje vidis da su u upotrebi na listama.
i tako za sve ostale sky kanale odradis i sacuva na primer za te sky kanale naziv liste
db_channelsky
za domace
db_channeldomaci
za strane koji se najcesce pojavljuju
db_channelstrani
i sacuvas uvek ta liste u
data
Kad oces da skeniras a neznas sta sve ima stavis listu sa najvecim brojem kanala i onda ce skeniranje da potraje malo duze.
Kad te zanimaju naprimer sky kanali ili sta vec trazis , stavis samo taj spisak.
kad otvoris skener ides na
Nastroiki
pa na
Fajl sa spiskom kanala
i tu samo ukucas ili nalepis umesto sad tog sto pise spiska
db_channelsky.txt
stavis ili nalepis za primer onaj gore pomenuti ili koji ti treba za pretrazivanje
db_channelsky.txt
I to je to.Pustite skener da skenira i uzivajte.
Nemoj da mi pisete na pp jer nemam spiskove kanala,da imam postavio bi ih ovde .
Ako neko ima spiskove sa svim mogucim kombinacijama koje se koriste neka okaci spiskove da olaksa ljudima da neprave i da se nemuce.
Bazu sa imenima kanala ko nema neka proba da nadje neke stare liste ili pronadjete listu nastavaka ako je operater daje, ili na forumima operatera, ili u nekom hts ili drembox, snadjite se ili kao sto sam vec napisao neka neko zapakuje i postavi u ovoj temi li otvori novu temu .
Svi mi dodjete po pivo kad se vidimo.