Savićević: "Jovetić mora još par godina da ostane u Firenci"

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Savićević: "Jovetić mora još par godina da ostane u Firenci"
2. oktobar 2009.


jovetic-veca6896020090929163536.jpg


Po najvećeg crnogorskom fudbaleru svih vremena, Jovetić bi trebalo da se razvija uporedo sa Fiorentinom. On otkriva da se često čuje sa mladim igračem i da ga savetuje da ostane miran i nastavi žestoko da radi.
Dejan Savićević je otkrio da se često čuje sa Stevanom Jovetićem i da pokušava da mu pomogne, da ostane miran posle svega što mu se desilo u proteklih nekoliko nedelja.


„Mora da bude skroman, da nastavi da radi. Ovo je tek početak, on ima sve uslove da postane veliki“, rekao je legendarni igrača, sada predsednik FS Crne Gore.

On smatra da je najvažnije da trener ima poverenje u igrača i da Prandeli odlično rukovodi karijerom Jovetića.

„Vrlo pametno mu raspoređuje minute, tako treba postupati sa mladim igračem“, kaže Savićević. Po njemu najbolja stvar za Jovetića je da ostane u Firenci još par godina.

„Naravno već u junu imaće velike ponude. Klubovi koji su spremni da potroše ogroman novac su na njegovom tragu. Ali, mislim da je za njega najbolje da ostane u redovima Fiorentine i da raste i razvija se zajedno sa timom“
, dodaje „Genije“.
 
Član
Učlanjen(a)
26.12.2009
Poruka
46
Stevan Jovetic je izuzetno talentovan i kvalitetan igrac i tek je karijera pred njega,ima brzinu,tehniku,jak sut,zna da se gradi,dobra igra sa glavom,mislim da ce mnogo uspeti samo Bog da je sa njim ,jer znamo na kakvom nivou je danasnji fudbal noge ce slomiti i glave ce da raspuknu samo pare na stolu>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
 
Natrag
Top