Saudijci neće prihvatiti niti jednu „izbjeglicu,“ ali zato nude gradnju 200 džamija u Njemačkoj

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
66.917
I dok se Europa polako ali sigurno guši u svoj silini svoje „humanosti“ prema masovnoj invaziji parazita iz Afrike i s Bliskog istoka, mnogi su se već dosta puta zapitali kako to da mega-bogate arapske zemlje poput Saudijske Arabije ili recimo UAE-a ne žele prihvatiti „izbjeglice.“ Jednostavan odgovor na to pitanje, kao što smo već pisali, bio je da ne žele riskirati „prijetnju državnoj sigurnosti, budući da se teroristi IS-a mogu sakriti unutar vala izbjeglica.“ Saudijci su pak doskočili cijelom problemu i ponudili – gradnju 200 džamija u Njemačkoj za sve muslimanske „izbjeglice.“

Statistike UN-a pokazuju kako je u 2014. Saudijska Arabija ipak navodno primila 561 „izbjeglicu“ i 100 tražitelja azila. UAE je prihvatio navodno otprilike isti broj, a Katar i Bahrain nešto manje. Jedinu veću „velikodušnost“ pokazao je Kuvajt, navodno zbrinuvši oko 1700 „izbjeglica“ i tražitelja azila. Ovo je u suprotnosti s onim što smo ranije pisali, pa se ovim putem ispravljamo.

Ukupna brojka, za 2014., stoga bi iznosila oko recimo 5000 „izbjeglica,“ raspodijeljenih u ovih pet zemalja. Gotovo jednako toliko „izbjeglica“ dođe u Europu u samo jednom danu! Pored toga,naspram već stotina tisuća imigranata u Europi, to je i dalje mizerna brojka, kad u obzir uzmete činjenicu da ove zemlje više ne primaju „izbjeglice,“ to vam dovoljno govori.

Međutim, Saudijci su se željeli iskazati svoju „velikodušnost“ na drugačiji način te su ponudili, ni više ni manje, financiranje izgradnje 200 džamija u Njemačkoj, kako bi muslimanske izbjeglice imale gdje upražnjavati svoje „vjerske“ potrebe.

Analogni slučaj ovome bio bi kada bi Europa „poslala“ stotine tisuća najnasilnijih „nogometnih huligana“ u Saudijsku Arabiju, a potom ponudila izgradnju objekata gdje bi ih se podučavalo o važnosti uništavanja te zemlje i zlostavljanja svih domaćih stanovnika na koje nalete.

Dakako, Saudijci ne bi bili toliko blesavi da to učine i dopuste, pa čak i ako ti „nogometni huligani“ povedu sa sobom ženu i djecu, kako bi se prezentirali kao „velike žrtve progona“ u nadi da će izvući velike i duboke emocije javnosti, dok svijet obilaze snimke njihovog tragičnog, ali prije svega ilegalnog upada u zemlju čiji narod i državu mrze iz dubine duše, izuzev socijalnih službi. Samo su Europljani očito dovoljno glupi i naivni da nasjednu na nešto ovakvo.

Većina vjerojatno nikada nije čula za grad imenom Mina, baš u toj istoj Saudijskoj Arabiji. Grad je to smješten samo 8 kilometara daleko od Meke, najsvetijeg mjesta za muslimane, a radi se zapravo o ogromnom modernom šatorskom naselju na oko 20 kvadratnih kilometara. Svaki od više od 100 000 šatora ima klima uređaj te je izgrađen od vatrootpornih materijala, a cijelo naselje može privremeno ponuditi smještaj za oko 3 milijuna ljudi! Jasno, sve to je predviđeno za smještaj hodočasnika koji pohode Meku, ali to se odvija samo u periodu između 8. i 12. dana posljednjeg mjeseca islamskog kalendara; ostatak godine čitav kompleks je potpuno prazan! Nepotrebno je komentirati ove činjenice, zar ne?!

mina-tent-city-13%25255B5%25255D.jpg


mina-tent-city-15%25255B5%25255D.jpg


mina-tent-city-1%25255B2%25255D.jpg


mina-tent-city-3%25255B2%25255D.jpg


mina-tent-city-9%25255B2%25255D.jpg


Svi oni koji ilegalno dolaze u Europu pod izlikom „bijega od rata, siromaštva, progona“ i sličnog nisu „izbjeglice,“ pa čak niti ilegalni imigranti. Oni su vojska koja će srušiti Europu, a osvajaju je bez ispaljenog metka!

Nešto poučno rekao je čak i turski predsjednik Erdoga, koji je vjerojatno popularniji među Turcima u Njemačkoj, nego u svojoj vlastitoj zemlji, gdje se narod itekako bunio protiv njegovog režima. Erdogan je svojedobno citirao jednu pjesmu koju je napisao Ziya Gökalp, pant-turski aktivist s početka 20. stoljeća. Pjesma u prijevodu glasi ovako: „Džamije su naše barake, kupole naši šljemovi, minareti su naši bajuneti, a vjernici naši vojnici…

Saudijska Arabija upravo je ponudila gradnju 200 „baraka“ za 800 000 vojnika u Njemačkoj. Nije li tu nešto čudno?

Izvor: pandora.kreativisti.org
 
Natrag
Top