Pa zavisi šta želiš da gledaš trebace ti internet i za satTreba mi prijedlog za neko rješenje za neki sat. resiver da na vikendici ubacim tv i da se može preko njega gledati domaći kanali.Nemam internet pa mi je sat. možda jedino rješenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa zavisi šta želiš da gledaš trebace ti internet i za satTreba mi prijedlog za neko rješenje za neki sat. resiver da na vikendici ubacim tv i da se može preko njega gledati domaći kanali.Nemam internet pa mi je sat. možda jedino rješenje
Da imam internet onda bi lako to riješio,imam BOX ,ovako mi ostaje samo sat ili resiver za digitalne zemaljske pa šta može,bolje išta nego ništaPa zavisi šta želiš da gledaš trebace ti internet i za sat
Wi fi i da pustis preko mobilnog dovoljno je a ako bez internata onda bolje zemaljskaDa imam internet onda bi lako to riješio,imam BOX ,ovako mi ostaje samo sat ili resiver za digitalne zemaljske pa šta može,bolje išta nego ništa
Koji satelit bi da gledaš?Pozdrav ljubitelji satelitske tv,pre jedno 5-6god. zapostavio sam satelitsku. Pre neki dan vidim parabolu u garaži, namontiram je priključim moj stari amiko HD resiver i vidim neradi skoro ništa,druge frekvencije ..ni C linije naravno nerade. Ubacio sam nove frekvencije od kanala koji me zanimaju e sad bi trebao solidnu C lniju ,pa ako ima dobra duša da mi posalje bio bi zahvalan ili bar preporuka gdje nabaviti...hvala