Satelitska TV i kljucevi

Član
Učlanjen(a)
20.06.2010
Poruka
59
Pitanje za znalce

Ako imas nekoliko ccam linija koje rade,dali treba aktivirati sve u resiveru ili je bolje samo jednu?

Hvala

Učlanjen(a)
01.05.2011
Poruka
303
Pitanje za znalce

Ako imas nekoliko ccam linija koje rade,dali treba aktivirati sve u resiveru ili je bolje samo jednu?

Hvala
koliko imaš mogućnosti za otvaranje account-a, svakoj liniji možeš dati mogućnost da bude aktivna, jer ukoliko neki server ne šalje data podatke, automatski se uključuje sledeći server koji ima najbolji odziv itd. ukoliko neka linija ne radi a to prvo svaku možeš proveriti kad je upišeš, takav server ili izbriši ili deaktiviraj.

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Ja govorim za flycccam plugin koji koristim !
U njemu su mi desetak aktivnih linija, ali koliko vidim, on koristi samo prvu ! (na slici sa 72 kartice)
Ni kada na prvoj liniji ne pronadje kljuc, (na par sekundi, ako se desi) ne prebacuje na sledecu !
Tako da ne vidim svrhu sa vise linija u njemu !

Učlanjen(a)
01.05.2011
Poruka
303
Ja govorim za flycccam plugin koji koristim !
U njemu su mi desetak aktivnih linija, ali koliko vidim, on koristi samo prvu ! (na slici sa 72 kartice)
Ni kada na prvoj liniji ne pronadje kljuc, (na par sekundi, ako se desi) ne prebacuje na sledecu !
Tako da ne vidim svrhu sa vise linija u njemu !
prijatelju moj, nisam ja mislio na flycccam već ko ima mogućnost ubacivanja linija u riciver kao npr. amiko hd 8260+ (znam, jer ga posedujem iako tu mogućnost ne koristim jer u njemu je original SkyLink M7 Ird kartica sa modulom c+) inače na pc kartici koristim hadu i normalno mogu se ubaciti mnogo c-linija s tim što je preporuka da max. 4 servera budu aktivna i tu aktiviram one koji imaju najbolji odziv ecm-a. i mogu videti kako koji server radi i koji najbolje radi u zavisnosti od kartice. neki server radi dobro sa nekim karticama dok drugi rade bolje sa ostalim itd

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Nekada sam koristio Hadu, ali mi se Flycccam pokazao boljim, kazem, ne primecujem da ikada koristi drugu, ili neku sledecu liniju, postavljenu u njemu !

Natrag