I mene interesuje card sharing.Je li neko zna nesto oko card sharing, kako to funcionise jer didiju se blizi kraj (mislim piratskom). Pozzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I mene interesuje card sharing.Je li neko zna nesto oko card sharing, kako to funcionise jer didiju se blizi kraj (mislim piratskom). Pozzz
Ima li paketa iz EXYU i mora li satelitska biti sa motorom. Volio bih znati koji su paketi iz ExYU podržani. Pretpostavljam da je kvalitet slike dobar.Nino
Veruj da nije preskupo sobzirom koje pakete kanala dobijas da gledas sa tim, pogledaj samo cijene nekih paketa ( Sky it. Sky UK, Digital + Španski) za godinu dana pa ces se uverit da nije skupa.
Pozdrav!!!!!!!!
Imam dobru satelitsku antenu i televizor sa ugrađenim satelitskim risiverom, što mi verovatno neće vrediti. pretpostavljam da ću morati kupiti poseban risiver. Ako bih morao, kupio bih najkvalitetniji. Imam internet od 8 Mb/sek. Pošto o ovoj temi ne znam ništa, molio bih ukratko objašnjenje šta mi sve treba i kako da postupim. Najviše me interesuju hrvatski i Bosanski paketi. Pretpostavljam da na forumu postoje uputstva ali me interesuju iskustva članova koji ovo već imaju.Sta vas zanima o tome ?
pozdrav !!! neznam koji tv posedujes (smart koji model itd) znaci moze se i bez posebnog resivera ako imas ugrađenim satelitskim resiver , inace od ex-yu rade Max tv , bosanski paket na 16 E sve to ide u C.SImam dobru satelitsku antenu i televizor sa ugrađenim satelitskim risiverom, što mi verovatno neće vrediti. pretpostavljam da ću morati kupiti poseban risiver. Ako bih morao, kupio bih najkvalitetniji. Imam internet od 8 Mb/sek. Pošto o ovoj temi ne znam ništa, molio bih ukratko objašnjenje šta mi sve treba i kako da postupim. Najviše me interesuju hrvatski i Bosanski paketi. Pretpostavljam da na forumu postoje uputstva ali me interesuju iskustva članova koji ovo već imaju.
Hvala,
Max tv 16 E , bosanski paket isto na 16 E , polaris paket 39 E digi paket na 1w tako da puno toga radi u C.SIma li paketa iz EXYU i mora li satelitska biti sa motorom. Volio bih znati koji su paketi iz ExYU podržani. Pretpostavljam da je kvalitet slike dobar.
Ima li paketa iz EXYU i mora li satelitska biti sa motorom. Volio bih znati koji su paketi iz ExYU podržani. Pretpostavljam da je kvalitet slike dobar.