Član
- Učlanjen(a)
- 27.02.2010
- Poruka
- 1
joj meni treba sastaw na temu lik majke iz obradjenix tekstowa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa ko te učio da u srpskom jeziku postoje slova x i w??? Napiši tako i na pismenom, pa ti neće trebati sastav, već dopunski časovi...joj meni treba sastaw na temu lik majke iz obradjenix tekstowa
Pa ko te učio da u srpskom jeziku postoje slova x i w??? Napiši tako i na pismenom, pa ti neće trebati sastav, već dopunski časovi...
Žalosno...
moze pomoccc,,ne mogu pronaci satav SVE STO DOLAZI DOLAZI IZ LJUBAVI...ili pak...IZNENADNA RADOSR...PLSSSS
Fantastičnu si knjigu odabrala, čitao sam je nekoliko puta! Samo jednom da je klinci pročitaju, ne bi im padale na pamet gluposti od tema kakve ovde srećemo. Daje "odgovore" i inspiraciju na bar 10 tema koje su ovde postavljene, ali, i to jednom treba pročitati...wacko2Ne mogu da ostanem ravnodusna na ovakve vapaje i ovako divnu temu...
Evo ti inspiracije...procitaj, razmisli, npisi, srecno ti bilo.Ne treba hvala.
http://www.yurope.com/people/nena/Zabeleske/Jovan_Ducic/O_ljubavi.html
Zar ti se ne čini da ovo stvarno nema smisla? Razumem da neko nema dara za pisanje, ili mu je teško da "pretoči" misli iz glave na papir, ali ovo...E...jel ima neko sastav na temu MOJE ODELJENJE....treba mi za sutra.....plssss..... )))))