Samo prijatelji ili više od toga?

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Bajo, napravi potez, startuj je.
Ako budeš dobar možda ćeš uspeti, ako ne barm ćeš znati na čemu si.
Mislim da je vreme da joj kažeš šta osećaš prema njoj.
Budi nežan:).
Šalim se, ali trebaš da joj kažeš, ubaci malo šarma i završio si posao....:roll:

Član
Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
10
ej

evo ovako znamo se skoro 3mjeseca.pocetak naseg dopisivanja je bio cisto iz dosade.poslje je postalo prijateljstvo,iako je meni vec od samog pocetka budilo neke cudne osjecaje sto nisam htijela odma priznati.sad je to prijateljstvo preraslo meni u nesto puno vise,meni se to zove ljubav.da cudno je nekoga znati ali neznati,ali znam da se taj osjecaj zove ljubav ,i da mi puno znaci ta osoba dakle po meni nismo vise samo prijatelji.vise nemoze proci ni dana da se necujemo,barem pet puta dnevno a kad ga necujem sva venem.postalo nam je to preka potreba djeluje na mene kao zrak bez kojeg se nemoze zivjeti.i recite mi da to nije ljubav.

Poslednja izmena:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Pingi,da li si poslusao ivanjusku za ovo sto te je savetovala?
Jesi li uradio nesto na tvom pitanju? :heart:

Član
Učlanjen(a)
24.03.2010
Poruka
13
Nisam ... :( Razmislio sam i shatio ako pogresim necemo biti vise ni prijatelji ... A previse je volim da bi je tek tako izgubio, mozda gresim sto to radim ali bojim se da ista preduzmem na tom pitanju ... :)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Nisam ... :( Razmislio sam i shatio ako pogresim necemo biti vise ni prijatelji ... A previse je volim da bi je tek tako izgubio, mozda gresim sto to radim ali bojim se da ista preduzmem na tom pitanju ... :)

Ma,daaaj covece... wacko2

Videces kad nadje nekog shabana - izgubices je svakako + ima da ti bude krivo! yes3

Upamti sinko - gvozdje se kuje dok je vruce! Sad ste drugari do koske,a sutra mozda nece smeti da ti se javi naulici! Zivot ti je jedna velika q...! yes3

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Bas sam se pitala sta se desava po tom pitanju Pingi93.
Mozda da malo ispitas teren kod neke njene dobre drugarice.Ovako ti sigurno nije lako,na mukama kad god je vidis a to je rekla bih,cesto.
U svakom slucaju,bice jos ljubavi u zivotu,budi siguran u to.Pozdrav!:)

P.S.
Ovde na forumu ima tema-Prijateljstvo izmedju muskarca i zene,tako nesto pa nije na odmet da procitas nesto i na tu temu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.03.2010
Poruka
13
Vec bi ja to uradio ... ali znam da ce ta prijateljica odma sve da joj isprica ... Sada sam u nekm stanju da dok setam gradom vidim izuzetno zgodnu devoku i uopste me ne uzbudi, stalno mislim na ovu devojku koja mi se svidja ... Cesto nam se desava da nam prijatelji dobacuju kao "ajde smuvajte se vise" i onda uglavnom oboje to precutimo ...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Pa očigledno ste oboje stidljivi, a od tebe, kao muškarca, očekuje se da prvi pokreneš to pitanje.
Skupi hrabrost i reci joj šta osećaš. :)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Vec bi ja to uradio ... ali znam da ce ta prijateljica odma sve da joj isprica ... QUOTE]
Pa neka joj ispriča, u tome i jeste poenta! Ženi/devojci kad nešto kažeš (dobro, generalno :)) ispadne po onoj narodnoj: "...zna Jela i pola sela..."! Ako joj ne kažeš ti-neko mora! A onda drž' gaće, ili "u napad" ili neka te zezaju, neka ti **** pomere!

Natrag