Salon u Beogradu: 85 novih automobila

Član
Učlanjen(a)
13.12.2010
Poruka
32
bg20car-413x294.jpg

Međunarodni salon automobila održaće se od 25. marta do 3. aprila, zajedno sa Međunarodnim sajmom motocikala i bicikala “Motopassion” u halama 1, 2, 3, 4 i 5, na prostoru od 35.000 kvadratnih metara, uz učešće 450 izlagača, proizvođača, uvoznika, distributera svih automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu.
Na 49. Međunarodnom salonu automobila posetioci će imati priliku da se upoznaju sa širokom paletom novih modela najpoznatijih svetskih kompanija iz oblasti automobilske industrije.
Na sajmu će biti predstavljeno 37 automobilskih brendova, a po prvi put će se predstaviti kompanije “Fiat Automobili Srbija”, “Infiniti” i “Chery”.
Od svih prezentovanih vozila posebnu pažnju će svakako privući 85 novih modela automobila od koji će 27 biti premijerno prikazani.
U halama 1 i 4 biće izloženi najnoviji modeli poznatih svetskih proizvođača i distributeri automobila: “BMV”, “Hyundai”, “Mini”, “Lexus”, “Dacia”, “Land Rover”, “Toyota”, “Volvo”, “Citroen”, “Opel”, “Ford”, “Renault”, “Peugeot”, “Fiat”, “Škoda”, “Honda”, “Lada”, “Mazda”, “Subaru”, “Nissan”, “Suzuki”, “Mitsubishi”, “Kia”, “Chevrolet” i drugi.
U Hali 2, hali 3a i hali 1a biće priređena izložba renomiranih svetskih proizvođača rezervnih delova, prateće industrije i garažno servisne opreme.
U hali 3, najnovije modele izložiće “Mercedes Benz Srbija i Crna Gora”, “četvorka” je rezervisana za “Fiat Automobile Srbija”, koji će, pored domaćeg proizvodnog programa, predstaviti kompletnu gamu i sve brendove ovog renomiranog proizvođača: “Fiat”, “Alfa Romeo”, “Lancia” i “Jeep”.
Kompanija “Grand motors”, kao ovlašćeni uvoznik, predstaviće u ovoj hali, prvi put na beogradskom salonu automobila, brend “Infiniti”.
U hali 5 najnovije modele svojih brendova predstaviće “Audi”, “Volkswagen” i “Seat”, kompanija “Porsche Scg”.
Posebna pažnja na Salonu automobila biće posvećena novim tehnologijama i alternativnim pogonskim rešenjima. Kompanija “Globus Auto” će ceo svoj nastup u Hali 4 posvetititi isključivo vozilima na elektro – pogon.
Beogradski sajam je pokrovitelj tradicionalnog, 12. sajamskog relija, koji će startovati u nedelju 27. marta u 9 časova ispred Beogradskog sajma. Reli će se voziti za „Trofej Beograda“ na reli stazama Košutnjak i Avala.
Radno vreme Sajma će biti od 10 do 20 časova. Cena ulaznice je 300, a za grupne posete 200 dinara.
Izvor: Blic
 
Natrag
Top