Sajtovi za zaradu novca

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Nema od toga hleba znam iz iskustva. Bolje se lati motike!!
Jesi isplacivao ikako???

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Neka hvala, ne bih ja ostavljala svakom svoj br. tekuceg racuna. Pogotovo ne za 700 din.

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Jeste, možda je Julkica u pravu oni ti daju 700 din, a možda nalete na nekog ko na tekućem računu ima wacko2 para i kako to već ide uzmu mu.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2009
Poruka
42
jeste, možda je julkica u pravu oni ti daju 700 din, a možda nalete na nekog ko na tekućem računu ima wacko2 para i kako to već ide uzmu mu.
pa ti otvori prazan racun

I nije samo 700 din moze mnogo vise ja sam to za 20 dana uzeo A IZGUBIO SAMO PO 5 MIN DNEVNO
REGISTRUJ SE KAO DA SAM TI JA REFIL I ZARADJUJEMO ZAJEDNO JA ZA TEBE TI ZA MENE.A ISPLACUJU I NA ALERT PAY

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
1
Pozdrav svima!
Probajte ptc ovde.To je srpski, novi sajt.Od pre 4 dana sam tu uclanjena.Na forumu vec postoje dokazi o isplati(AlertPay i tekuci racun).Placaju 0.3RSD!
Kod:
[url=http://ekinta.com/?r=malica70]ekinta.com[/url]

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
01.06.2009
Poruka
109
pomoc

dal mozete da se regisrujete na sajt preko ovog linka???
bila bi mi velika pomoc,...
hvala unapred
Kod:
[url=http://b-u-x.net/advertise.php?ref=branar]B-U-X.net - easy to earn money online[/url]

Poslednja izmena od urednika:
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Sve su ovo gluposti za klince, vrsenje male nuzde uz vetar.

Ako hocete pravu zaradu na klikove, bavite se preusmeravanjem saobracaja i Google adsensom, ali za to vam trebaju godine iskustva u radu sa sajtovima.

Dakle, nema 'leba bez motike, kako god da se okrene, s tim sto je u ovom slucaju koji sam naveo, rad sa motikom visegodisnji, a posle je na vama da samo pratite saobracaj na sajtovima i da vodite racuna o registrovanju svojih domena.

Natrag