Sajam zelene gradnje ponovo u Beogradu

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Konferencija i sajam zelene gradnje ponovo u Beogradu






Međunarodna izložba i konferencija o održivoj gradnji Serbia Green Building Expo 2013, održaće se po drugi put od 27. februara do 1. marta 2013. godine u hali Belexpo centra u Novom Beogradu, saopštio je organizator ovog događaja, Savet zelene gradnje Srbije.


284924_grin_f.jpg



Drugi po redu Serbia Green Building Expo fokusiraće se na svetske trendove u održivoj gradnji iz oblasti arhitektonskog i inženjerskog održivog projektovanja, upravljanja zelenim investicijama, energetske efikasnosti i korišćenja obnovljivih izvora energije, upravljanja otpadom, racionalnog korišćenja vode, energetske analize i sertifikacije zgrada, te najnovijih održivih proizvoda i rešenja koji se primenjuju u zelenoj gradnji.


Pored izložbenog dela predviđene su i brojne konferencije tokom kojih će predavači iz celog sveta predstaviti svetska naučna i tehnička saznanja i najnovije trendove iz oblasti održive gradnje i tržišta nekretnina.

- Za sve koji se bave proizvodima i uslugama iz oblasti održive zelene gradnje, ovo je jedinsteveni događaj gde se na jednom mestu mogu sresti poslovni ljudi, stručnjaci, inovatori i ostali profesionalci iz oblasti “zelenog”. Za posetioce, Serbia Green Building Expo će biti odlična prilika za kompletan pregled zelenih rešenja i mogućnosti na našem i svetskom tržištu – rekao je Mladen Vukanac, potpredsednik Saveta zelene gradnje Srbije.


Izvor:
Blic.rs
 
Natrag
Top