Šta je novo?

Sajam reagovanja u vanrednim situacijama

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Od 28. do 31. maja Sajam reagovanja u vanrednim situacijama
Izvor:
24sata.rs


Na Beogradskom sajmu će od 28. do 31. maja biti održan 38. Medjunarodni sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu.


176257-beogradski-sajam-blic-milos-peric.jpgKako se navodi u saopštenju Beogradskog sajma, na toj manifestaciji koja se održava svake druge godine predstaviće se izlagači i zastupnici više od 170 brendova iz 20 zemalja.

Dodaje se da je cilj sajma "112 Ekspo (EXPO)" da predstavi vodeće savremene metode i tehnologije u prevenciji i reagovanju u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlju na radu, funkcionalno i interesno povezujući proizvodjače, uvoznike, distributere, akademske, naučne i stručne institucije, strukovna udruženja i specijalizovane organizacije za procenu rizika.

Posetioci sajma će moći da vide najrazličitija specijalna vatrogasno-spasilačka i druga namenska vozila za upotrebu u vanrednim situacijama, aparate i opremu za detekciju i reagovanje tokom nepredvidivih akcidenata, kao i inovacije u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, spasavanja i hitne medicinske pomoći.

Biće organizovan i stručni prateći program sa pokaznim vežbama, od tehnike spasavanja ljudi i materijalnih dobara u različitim situacijama, do specifičnih oblika komunikacije ili analize zakonskih rešenja u toj oblasti.

Radno vreme ove sajma je od 10.00 do 17.00. Ulaznica je 300 dinara, a za poslovne posetioce ulaz je besplatan ukoliko se prethodno registruju na sajtu 112 Expohttp://www.112-expo.rs. Cena parkinga je 100 dinara po satu.
 
Top