Sajam potrošačke elektronike i malih kućnih aparata

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Sajam potrošačke elektronike i malih kućnih aparata










Izvor:
24sata.rs








U halama 1 i 4 na Beogradskom sajmu danas je otvoren Sajam računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata “CE&HA”, koji će trajati do nedelje. Posetiocima se predstavilo 100 izlagača iz oblasti proizvodnje računara, TV, video i audio opreme, bele tehnike i kućnih aparata i sl.


496412-sajam-ch01-ras-foto-zoran-ilic.JPG



Sajam je otvorio ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić i pozvao investitore da ulažu u te sektore.

On kaže da Srbija postaje sve značajnija i prepoznatljiva investiciona destinacija za ovaj deo Evrope, a elektronska industrija, telekomunikacije i informaciono - komunikacione tehnologije daju značajan doprinos bruto domaćem proizvodu zemlje.

Posetioci sajma mogu da se slikaju na štandu "Cannona" i sa dobiju svoju fotografiju ili poster u prirodnoj veličini na poklon.

U Hali 1 se predstavio “Non stop šop” koji potrošačima nudi kupovinu iz fotelje 24 sata, a u ponudi ima oko 14.000 proizvoda.


Tokom akcije "Non stop šop" može kupiti “mop” paročistač, po ceni od 5.190, “manipol” masažer je 2.950, jonizator sa svetlom košta 2.250, porodični čistač za četkice za zube košta 2.089, teleskop za posmatranje nebeskih tela sa stativom i koferom je 7.800, a majice sa stripovima Marka Somborca prodaju se po ceni od 790 dinara.


Organizator sajma “CE&HA” je kompanija “Duke&Peterson”. Cena ulaznice je 200 dinara.






 
Natrag
Top