Šta je novo?

Sajam bezbednosti 5. novembra na BG sajmu

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Sajam bezbednosti 5. novembra na Beogradskom sajmu


Beogradski sajam od 5. do 8. novembra organizuje treći Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja - ISEC, saopštila je danas pres služba sajma.


176257-beogradski-sajam-blic-milos-peric.jpgISEC je najvažnija sajamska manifestacija ove vrste u regionu i predstavlja ključno mesto za poslovne kontakte i razmenu informacija o najnovijim visokim tehnologijama u funkciji lične, imovinske, poslovne i informacione bezbednosti.

Pod sloganom "Postoji bolji način", na sajmu će, posredstvom domaćih zastupnika, biti predstavljeni vodeći svetski brendovi i najnovija dostignuća u oblasti bezbednosnih tehnologija u funkciji javne i privatne bezbednosti.


Biće predstavljena dostignuća, počev od tehničke i fizičke zaštite, preko tehničke infrastrukture objekata, sistema video nadzora i druge bezbednosne opreme za gradove i saobraćajnice, sistema za zaštitu kritične javne infrastrukture i kontrole i nadzora aerodroma i pograničnih zona, pa sve do korporativne bezbednosti.


Učesnici manifestacije predstaviće i najnovije tehnologije u specifičnim oblastima bezbednosti bankarskih i finansijskih institucija, telekomunikacione infrastrukture i objekata, zaštite energetskih objekata, te industrijskih zona visokog rizika.


Značajan segment je i informaciona bezbednost i upravljanje podacima - sBIT, koji uključuju problematiku iz svakodnevnog javnog života, sve češće povezanog sa bezbednošću ličnih i poslovnih podataka, prevencijom visokotehnološkog kriminala, bezbednošću Interneta i socijalnih mreža, transakcija u mobilnoj telefoniji.

U svim ovim oblastima radi se o oko 200 najrazličitijih robnih grupa, od IP sistema video nadzora, protivprovalnih sistema, sistema kontrole pristupa, preko specijalne tehnike za potrebe snaga javne bezbednosti, do softvera za zaštitu podataka od pretnji sa Interneta.


Predviđeni su i bogati prateći tematski stručni programi pod nazivom Know How (security) i sBIT (informaciona i IT bezbednost), ali i novina u organizovanju sajamskih manifestacija - organizovani bilateralni b2b poslovni sastanci, o čemu izlagači i posetioci mogu detaljno da se informišu na sajamskom sajtu.


Zbog velikog interesovanja i zbog specifičnosti sajma, za posetu pratećim programima i b2b sastancima neohodna je prethodna i blagovremena registracija - www.isec-expo.rs.


Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, uz podršku Udruženja PKS za privatno obezbeđenje i drugih strukovnih udruženja bezbednosti u zemlji i regionu.


Pojedinačna ulaznica košta 300 dinara, za poslovne posetioce ulaz je besplatan ukoliko se prethodno registruju na sajtu www.isec-expo.rs, a cena parkinga je 100 dinara po satu.Izvor:
24sata.rs
 
Top