Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Kako da udjem u safe mode.jer kada upalim racunar i pritiskam F8 on mi izbaci BOOT meni a ne onaj prozor gde stoji Safe mode?!

Dodato posle 42 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

I jos nesto: Imam neke zaostale programe,i kada gasim ili restartujem racunar stalno mi se oni pojavljujku,ono END NOW i desava se da zbog toga blokira racunar.Kako te zaostale programe da uklonim?
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Ulaz u Safe Mode se razlikuje od ploče do ploče (ni moja Asus ne ulazi na F8) - proveri u dokumentaciji koju imaš.
Što se tiče "zaostalih programa",očigledno ti registry baza nije u najboljem stanju (možda je vreme za defragmentaciju harda/kompaktovanje i čišćenje registry-ja - npr. pomoću Paragon-a + Registry Mechanic-a ?).Ako ti je registry O.K.onda probaj ručno (podešavanjem preko regedit-a,imaš tutorijale na mreži),ili nekim od boljih tvikera koje možeš naći na ovome sajtu (opcija za skraćivanje vremena za "hang-out" kod aplikacija) srediti izlaz iz Win-a.

Možda ti nešto od ovoga pomogne :

HTML:
http://www.computerhope.com/issues/chsafe.htm

HTML:
http://computer.howstuffworks.com/question575.htm

itd.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
Ja u safe mode ulazim jednostavno kad idu one linije od windowsa samo restartam komp i eto ti ponude za safe mode
 
Član
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poruka
164
safe mod

Posle restarta, odmah na početku dizanja sistema, pritisni TAB, i trebalo bi da ti na dnu ispiše tastere za opcije koje ploča podržava pri BOOT-ovanju. Ili uđi u setup i isključi "brzo boot-ovanje".
 
Član
Učlanjen(a)
29.08.2009
Poruka
21
Ne mogu da udjem u safe mode,a do sada nisam imao taj problem tj.ulazio sam jednostavno....medjutim danas da udjem u safe mode uradim sve po propisu F8,safe mode,OS eneter,ucitava spisak drajvera i odjednom stane i nece dalje da nastavi tj.nece da udje u safe mode....ima li neko ideju sta bi tu moglo biti u pitanju...zahvaljujem unapred na bilo kakvoj informaciji!!!
 
Član
Učlanjen(a)
22.01.2010
Poruka
82
To znaci da ti je sistemski fajl ostecen u zavisnosti da li je zlokobni kod to uradio ili neki stres je racunar pretrpeo tipa nestanka struje i sl!Sta ti prikazuje pri normalnom podizanju sistema?
 
Član
Učlanjen(a)
29.08.2009
Poruka
21
Nista sve radi normalo,ulazi u windows i nista ne izbacuje kao tipa greske,samo sto nece u safe mode,ulazio sam do sada bar dvadeset puta i nije bilo nikakvih problema....
 
Natrag
Top