Sačekuša u Višnjičkoj banji novi obračun narko-klanova

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Borba kriminalaca za teritoriju i prodaju droge


Sačekuša u Višnjičkoj banji novi obračun narko-klanova

Izvor: Blic A.Ž. Adžić, N. Šević | 22. 04. 2011. - 00:02h | Foto: M. Jošida

BEOGRAD - Božidar Nikolić (31), koji je ubijen preksinoć oko 22 sata ispred kafića „Sami” u Ulici slanački put u beogradskom naselju Višnjička banja, policiji je odranije poznat kao narko-diler koji je drogu rasturao po Višnjici i Višnjičkoj banji.

136101_1011-ubistvo-foto-m-josida_f.jpg

Policijski uviđaj ispred kafića "Sami"

Prema prvim saznanjima do kojih je policija došla, sumnja se da sačekuša u kojoj je ubijen Nikolić predstavlja narko-obračun lokalnih dilera, a da je glavna meta bio upravo ubijeni mladić. Nikolić je u Višnjici poznat kao žestoki momak i česti posetilac teretana i lokalnih kafića.

Istraga policije sada ide u smeru ispitivanja i provere svih s kojima je Božidar Nikolić bio u kontaktu prethodnih nekoliko godina. Sumnja se da je pravi razlog sačekuše bila prevlast oko teritorije i neraščišćeni računi vezani za prodaju narkotika.

Takođe se ispituje da li se ubijeni mladić nekome zamerio ili imao eventualne dugove, što na kraju može dovesti do ubica.

Milan Stevanović (24), koji je u pucnjavi teško ranjen, nije bio meta napada i slučajno se zadesio na mestu ubistva, ali se ispituje mogućnost da je sarađivao s Nikolićem oko poslova vezanih za rasturanje i dilovanje droge.
 
Top