Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mozda da se zaglavim u liftu sa nekim sa foruma..:???: eee to bi vec bio dozivljaj...za prepricavanje...
O takvim doživljajima se ne priča.
Tema: Ja bi volio da se zaglavim u Ketrin Zita, Kim Bejsindžer ili Moniku... mozda u još koju, ali nemam želju da se to desi u zaglavljenom liftu.
Sa kim bi voleli da se zaglavite u liftu i zasto?
Ako u pitanju zamenimo rec lift recima pusto ostrvo videcemo da se ponavljamo... yes3
I... odgovori preslikani... Kluni, Pit, Monika, bla, bla, bla...
Sta li je sledece... sa kim bi ste se zaglavili u podmornici i zasto ili sa kim bi ste leteli na mesec...? :vorred:
I, onda 'ajmo opet Kluni, Monik, Pit, Rihanna... bla, bla,bla...
Ali kud svi turci tu i mali Mujo,pa da i ja odgovorim na pitanje... yes3
Ne bih voleo da se zaglavim u liftu ni sam ni sa bilo kim - klaustrofobican sam.
Ihh bre Vlado..pa mastamo malo...:dntknw:Ako u pitanju zamenimo rec lift recima pusto ostrvo videcemo da se ponavljamo... yes3
Sta li je sledece... sa kim bi ste se zaglavili u podmornici i zasto ili sa kim bi ste leteli na mesec...? :vorred:
Ne bih voleo da se zaglavim u liftu ni sam ni sa bilo kim - klaustrofobican sam.
Ako u pitanju zamenimo rec lift recima pusto ostrvo videcemo da se ponavljamo... yes3