Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
a zašto to ne bi jednostavno podelili sa 7-zip programom koji radi bez greške!!!!imas na jednom forumu koji se bavi tim konverzacijama, ubit oni ti naprave novi instalater i kažu ti koje filove da stavis na drugi cd i voila imas dvd9 na 2xdvd5.
Evo ti link od foruma
Kod:fileforums.com
Može i tako, ali na pomenutom forumu ima objašnjenje kako da podijeliš na 2 DVD-a i da igru instaliraš normalno bez kopiranja RAR fajlova na HDD, već ubaciš prvi disk i kad ti zatraži drugi tako uradiš i to je to. Ali hvala na gore navedenom forumu. Nisam znao za njega. Ja sam to radio sa ORCA programom, kojim možeš podešavati fajlove sa MSI ekstenzijom. Ali pošto sad znate za forum koji se bavi tom tematikom ova tema se slobodno može zatvoriti.Možeš preko DVDFab-a da ga podjeliš na dva djela ali moraš imati DLDVD kod sebe jer ne može virtualni drajv. A možeš i preko WinRAR-a da podjeliš na dva djela(ima opciju da podjeliš tačno da može da stane na DVD) i narežeš obadva djela. Ja radim ovo preko WinRAR-a jer je jednostavnije pošto većinom skidam iso fajlove od igara sa neta.
CD-2-DVD || Conversions & Custom Installers - Access Denied
Setup-3.bin
Setup-4.bin
Setup-5.bin
i folder SKIDROW
autorun.inf
oddboxx.ico
[autorun]
open=0
icon=oddboxx.ico
label=Oddworld The Oddboxx