Šta je novo?

S.Kamenica - Metropol obradovao mališane

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Hotel Metropol obradovao mališane Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici


Sremska Kamenica - Hotel Metropol Palace je donirao SOS Dečjem selu "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici 90 paketa kuhinjske opreme. Ovo je prva akcija u planiranoj dugoročnoj saradnji poznatog hotela i Dečjeg sela.


23_6_decje_selo_v2.jpgPaketi za štićenike doma se sastoje od plitkih tanjira, činija za supu, poslužavnika, tanjirića i časa. Deci su pokloni uručeni direktno od strane generalnog direktora hotela Gerasimosa Perdikarisa.

Okupljenima, kojih je bilo oko 80 a koji su uglavnom bili štićenici doma, obratili su se direktorka sela Milena Vasić Stupar i direktor hotela Metropol Palace Gerasimos Perdikaris.

Milena Vasić Stupar se zahvalila brojnim donatorima koji svake godine izdvajaju vreme i sredstva da pomognu Dečjem selu, a posebno hotelu Metropol Palace koji je ove godine po prvi put postao donator.

- Ovo je za mene jedno posebno iskustvo i saosećam sa vama duboko. Želja nam je da ovo postane dugoročna saradnja. Nadamo se da ćemo u sledećoj godini biti u prilici da organizujemo neko dešavanje u hotelu, gde bismo okupili sve mališane iz sela - rekao je direktor hotela Gerasimos Perdikaris.

Štićenici doma su priredili prazničnu predstavu kojom su zabavili i razgalili sve okupljene.


Izvor:
Blic.rs
 
Top