Rutovanje telefona

Član
Učlanjen(a)
12.08.2013
Poruka
30
Svaki proizvodjac telefona ima drugaciju metodu, koliko vidim iz videa gore sony ericsson telefoni nisu podrzani od strane te alatke za root (mozes da probas ali verovatno nece raditi cim ih nema na listi).
Provereno radi na arc s, download i uputstva imas ovde
{{NEW}} One Click Root [4.1.B.0.587/.431/ 4.0.2.A.0.62] {Arc S / Arc / PRO} - xda-developers

Ako te jos nesto zanima vezano za telefon slobodno mi posalji poruku. Ja sam na svom arc s svasta isprobao (jos uvek radi, stavise bolje nego ikada yes3), pozdrav

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2013
Poruka
23
Pomoću te aplikacije NE... imaš za Android drugačije kao i za iPhone i dr... kada rootaš,"rutanje", "jailbreakanje" i kakve već ne nazive s tim gubiš garanciju od proizvođača ako netko čeprka po njemu.... RandomGuy te je dobro uputio a VIDIM da je čovjek i svašta isprobo sa svojim mobitelom....ja bi te još uputio da pogledaš na ovom časopisu jer oni s vremenom pišu i o hakiranju :rootanju :mobitela http://www.bug.hr/vijesti/hakirajte-smartfon-bugom/116323.aspx

.....dobro prouči i ako nešto zabrljaš kako da vratiš bezbolno na tvorničke postavke što je jako bitno.... SRETNO...

Član
Učlanjen(a)
01.07.2013
Poruka
137
Ne igraj se care sa tim mozes da zeznes telefon skroz...Ako ne poznajes dovoljno bolje nadji nekog da ti uradi

Natrag