Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Moj sin je na poklon dobio igricu Runs of Magic i to original igricu kupljenu u Austeiji.Znam da je za tu potrebna registracija a nakon toga salju aktivacioni mail po kome bi trebalo da se aktivira igrica.Medjutim,pokusavao sam vise puta da je instaliram ali nije mi polazilo za rukom pa bih zamolio nekog ko ima istu ili slicnu igricu da mi prenese svoja iskustva jer verovatno postoji nesto sto propustim prilikom intalacije.Ako je potrebno poslacu i neki screen odnosno redosled opcija prilikom instalacije igrice.wacko2

LEGEND
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
9.187
Moj sin je na poklon dobio igricu Runs of Magic i to original igricu kupljenu u Austeiji.Znam da je za tu potrebna registracija a nakon toga salju aktivacioni mail po kome bi trebalo da se aktivira igrica.Medjutim,pokusavao sam vise puta da je instaliram ali nije mi polazilo za rukom pa bih zamolio nekog ko ima istu ili slicnu igricu da mi prenese svoja iskustva jer verovatno postoji nesto sto propustim prilikom intalacije.Ako je potrebno poslacu i neki screen odnosno redosled opcija prilikom instalacije igrice.wacko2

....jel ovu ?

http://serbianforum.org/video-igre/80334-runes-magic.html#post238159

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Da, to je to samo sto je u pitanju drugi deo i zove se Runes of Magic chapter 2 the Elven Prophecy.

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
Najbolje bi bilo da stavis neki screen, tako cemo najbrze doci do zakljucka o cemu se radi ;)

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Da li zelis da vidis screen kako izzgleda igrica ili postupak instaliranja.Pripremio sam neke scree.o postupku inst. ali do momenta kada mi trazi password.Prvi put,kada sam instalirao ubacio sam moj passw. i sve je teklo normalno,poslali su mi i neki mail.Medjutim kada sam probao pre neki dan nisu mi prihvatili passw. i nekako mi instal. svega ovoga deluje konfuzno.Javi mi da li da saljem ove screenove.

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Čekaj nisam razumio da li ti traži pass prilikom instaliranja ili kad pokrećeš igru???

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Instaliranje igrice nije problem vec registracija na njihovoj internet sranici.Prvi put,kad sam instalirao igricu,uspesno sam odradio i registraciju i dobio sam neki aktivacioni kod pomocu kog nisam uspeo da aktiviram igricu.Sada ne mogu da izvrsim ni registraciju jer kad ukucam moj password izbacuje mi da je u pitanju greska.Korisnicko ime prihvata ali passw. ne.Nadam se da si nekad imao iskustva sa instaliranjem ovakvih igrica.

Natrag