Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Pitas kakav je smisao posedovanja tih predmeta? Pa kakav je smisao bilo posedovanje aronovog stapa ili mane u kovcegu?
Ili zasto su u NZ nosili ubruse sv. apostola Pavla i stavljali na bolesnike ako to ne pomaze ili ako je to pogresno, zasto su to radili?
Vi ne razumete, da predmeti postaju osveceni Bozjom silom i prisustvom, a ti predmeti onda mogu pomoci bolesnima!
Zato se i cuvaju!
Ne spasava sam predmet od greha, ali onaj koji se tako izleci, poverovace u Bozju silu i moc, i obratice se!
A to ismejavanje, skrnavljenje i namerno unistavanje takvih predmeta kao i njihova kradja je veliki greh! Ne protiv crkve, vec protiv Boga!
Zna se cija je! Pripada srpskoj pravoslavnoj crkvi! U njenom je vlasnistvu vec vekovima! Ne pripada valjda 'vladi crne gore'? Svasta!
Ja ne znam odakle Milu Djukanovicu uopste smelosti da krade ili otima ono sto je Bozje. Neko ko dira u crkvu i otima od crkve, moze biti ili lud ili posednut satanom! Normalan covek to ne bi radio!
Bi li se ti usudio to da radis?
Zar ces i ti kao Tripo da rusis pravoslavne hramove i krades njihovu imovinu? Zar nije greh od Boga to ciniti pa makar se i ne slagao i ne verovao u crkvu?
Ovo je vec bogohuljenje!
Zar se nimalo ne bojis Boga?
Ta ruka moze biti prava ruka Jovana Krstitelja, a ako jeste, onda trebas znati da je ona sveta! I da se rugas ne nasoj crkvi, vec Bogu!
Zar nisi citao kako su nosili ubruse apostola Pavla i stavljali na bolesnike i oni su ozdravljali!
Tako i ova ruka moze biti sveta (mi verujemo da jeste, jer ljudi se njom lece), a ti pljujes na nesto sto je osveceno Bozjom prisutnoscu i nimalo to ne postujes, stavise ti pljujes po tome!
Seti se kako je Bog ubijao one koji se samo nedostojni dotaknu kovcega..
To je veliki greh!
Da je idolatrija ti bi bio u pravu, a ovako si bogohulnik! Jer ta ruka ako pripada Jovanu Krstitelju (a pripada), ti onda hulis na Bozju silu koja leci! Ne pljujes ti na nasu crkvu!
Na vasem mestu ja bi se bojao!
Ja kolko razumeh tebe ,ti ne znas cija je to ruka ,dakle nisi siguran da je to ruka Jovana Krstitelja,a mozda je sveta ako je njegova ,a mozda i nije sveta ako nije njegova???
A pazi sad za vlasnistvo te ruke???
Milova ili SPC ???
Pa jel ta ruka nekoga izlecila???
A kako je ta ruka dospela u vlasnistvo SPC?
Sta bi ti radio da neko iskasapi tebi dragu osobu i pronosi delove te osobe govoreci da su cudotvorni i da sve lece???
Jesu li mozda Isus Hrist i njegovi ucenici kasapili jedni druge i lecili delovima tela narod???
Da li je igde u Bibliji Bog zapovedio da se mrtvac kasapi???
Za kakvu osobu bi bio proglasen onaj ko pristupa mrtvaku? Cista ili necista osoba ?
Jel ti poznat neki slucaj iz Biblije da Bog odobrava da se kasape ljudi,a pogotovo proroci ?
A pazi sad ovo,sta mislis sto je Irod otsekao glavu Jovana Krstitelja? Ako mu je on otsekao glavu da ga nije mozda Bog potstakao na kasapljenje???
A gde mu je druga ruka,pa obe noge,jel mu jos nesto otseceno???,sta mu je sa srcem,bubrezima,jetrom,crevima????
a vi imate samo saku?,cccc
Zar se tako ponasa sa mrtvacem???