RRA: Farma i Pink dobili rok 15 dana?!

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.941
U dogovoru sa mojom decom (ćerka 15 god,blizanci 10,i najmlađi 6 ipo)ja sam "poništio",ili izbrisao sve programe koje i sebi imaju reč PINK,i dečiji,i music.......negledamo,i mrzimo KIČ,sad da ne vređam,da me Moderetor ne "banuje";)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
U dogovoru sa mojom decom (ćerka 15 god,blizanci 10,i najmlađi 6 ipo)ja sam "poništio",ili izbrisao sve programe koje i sebi imaju reč PINK,i dečiji,i music.......negledamo,i mrzimo KIČ,sad da ne vređam,da me Moderetor ne "banuje";)

Ja ću da te pohvalim, a za ostale ne znam... ;-)
Šalu na stranu, i ja mislim da tako treba. Da imam decu, mislim da bih uradila isto, dragi kolega. :)

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Da li pink ima nesto zanimljivo na svom programu? Spanske serije,farma,pa o5 spanske serije,pa farma,i ostale je sve EPP!!!! Ja ne znam,a voleo bi da mi neko kaze ako postoji na pinku nesto zanimljivo.........

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Kod mene je pink memorisan,ali ga bas i ne gledamo.Moje dete je nedavno imalo raspravu u skoli jer joj niko nije verovao da nikad nije cula pesmu insomnija nase hiper,ultra zvezde.Sta reci a ne zaplakati!Ja sam prekljuce pogledala spot iz radoznalosti jer sam par puta cula da je najbolji spot kod nas,i dosla sam do zakljucka da ipak nisam nista propustila sto ga ne odgledah ranije.

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Meni se vise svidjaju parodije na taj spot nego konkretno njen spot....
tipa
[YOUTUBE]z3IBOqzhl7g[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Kt7_41stVSY[/YOUTUBE]

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Sra li rade pravi seljaci ....kad su ovi "gradski "......taki....

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Dinamit za Pink i onima koji su dali nacionalnu frenkvenciju toj štajgi.
(nažalost među njima je i sveštenik tj. sada je predsednik te komisije)

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ja bi ukinuo emitovanje sms-a,jer pisu svakakvi kreteni i to stvari koje nemaju veze s farmom,cestitke,pozdravi,itd... ali se i na tome zaradjuje.

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Ja baš nešto sedim i razmišljam ovih dana .... šta je to što nas Srbalje odvaja od sreće i prosperiteta.... ?
Šta je to što nas usporava, ulenjuje, tera da mislimo kako sve može na lak način, itd..?
Odgovor je televizor.
Ne gledam ga već 4-5 godina. Nemam ga u sobi, dakle, ne znam ni koji kanali trenutno postoje..
Šta mislite, kada bi svako domaćinstvo izgubilo to sredstvo za informisanje? Kada bi nekim čudom ljudi to odbacili, izbacili to iz svojih života...
kada bi svi ti koji gledaju, ukapirali da nije čar u tome da ti neko drugi servira program i da ti moraš da se ušteluješ prema njihovom časovniku... da imaš opciju da ili promeniš kanal, gde se opet servira neki drugi program, opet po tuđem tajmingu, ili da ugasiš sokoćalo.... ako ti se ne sviđa...

Kako naterati te jadne srbalje da ukapiraju koja je razlika između neta, gde svaki korisnik u potpunosti kontroliše ono što mu je ispred nosa nacrtano i televizora gde se samo guta ono što je servirano?

Da li bi NESTANAK televizije značio itekako pozitivan pomak unapred, ako je u pitanju kolektivna svest?
Da li smatrate da je TV u 21. veku postao instrument za ovce i ovnove ili ne?

Natrag