Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

RRA: "Emoušn" nabavio uređaj za odloženo emitovanje "Dvora"

  • Začetnik teme sendi
  • Datum pokretanja
sendi

sendi

Legend
#1
Zbog sprečavanja vulgarnog govora


RRA: "Emoušn" nabavio uređaj za odloženo emitovanje "Dvora"


BEOGRAD - Producentska kuća "Emoušn" nabavila je uređaj za odloženo emitovanje od nekoliko minuta, kojim će se sprečiti prikazivanje vulgarnog govora i govora mržnje, saopštio je danas Savet Republičke radio-difuzne komisije.

Kupovina uređaja je posledica sastanka koji su predstavnici RRA imali sa menadžmentom Producentske kuće "Emoušn", koja završava pripreme za emitovanje novog serijala "Velikog brata".

Ovaj, ali i svi drugi realiti programi, biće u narednom periodu pod posebnom pažnjom RRA, kako se ne bi ponovili incidenti koji su opravdano uznemirili javnost, piše u saopštenju.
Kako emitovanje "Velikog brata" ove godine ima regionalni karakter, Savet RRA će intenzivno sarađivati sa regulatornim organima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, navedeno je u saopštenju.


Poslednji incident je izazala pevačica Maja Nikolić svojom izjavom u "Dvoru".


Blic
 

Top