Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

RRA: "Emoušn" nabavio uređaj za odloženo emitovanje "Dvora"

  • Začetnik teme sendi
  • Datum pokretanja
sendi

sendi

Legend
#1
Zbog sprečavanja vulgarnog govora


RRA: "Emoušn" nabavio uređaj za odloženo emitovanje "Dvora"


BEOGRAD - Producentska kuća "Emoušn" nabavila je uređaj za odloženo emitovanje od nekoliko minuta, kojim će se sprečiti prikazivanje vulgarnog govora i govora mržnje, saopštio je danas Savet Republičke radio-difuzne komisije.

Kupovina uređaja je posledica sastanka koji su predstavnici RRA imali sa menadžmentom Producentske kuće "Emoušn", koja završava pripreme za emitovanje novog serijala "Velikog brata".

Ovaj, ali i svi drugi realiti programi, biće u narednom periodu pod posebnom pažnjom RRA, kako se ne bi ponovili incidenti koji su opravdano uznemirili javnost, piše u saopštenju.
Kako emitovanje "Velikog brata" ove godine ima regionalni karakter, Savet RRA će intenzivno sarađivati sa regulatornim organima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, navedeno je u saopštenju.


Poslednji incident je izazala pevačica Maja Nikolić svojom izjavom u "Dvoru".


Blic
 

Top