Mozes bez ikakvih posledica USB debugging ostaviti ON,nista ti to nece smetati u radu,ni prilikom spajanja tel. sa PC-m najnormalnije ces moci obavljati transfer to ti nista ne smeta,meni je ukljucen i dobro mi dodje kad nesto zeznem pa tel moram prikopcati na PC da popravim sra..e koje sam napravio.
Malo OFF,generalno mislim da je idiotizam oko ovog roota,kad dobijes smartphone,koji ti je ogranicen,moj prvi Huawei U8650 je imao manje od 150MB memorije za install aplikacija,uradis root da bi mogao instalirati par alikacija vise i ode garancija.Danas je isto,aplikacije se stalno azuriraju,sve su vece pa i 1GB prostora se brzo popuni jos zamisli neko hoce da instalira navigaciju sa komplet mapama europe,gdje,sta,kako...uradis root da bi mogao,posebno ako je rijec jos o KK androidu i cuveni problem sa upisom na SD i ode garancija.Pa j.bo ih system koji po meni nije uopste uradjen za svakodnevnu upotrebu,sta da imam laptop,HDD u njemu od 500GB i 3 particije C- za system,D-za pohranu medija (slike,filmovi...) i E-gdje drzim podatke i sve sto radim na poslu,a dobijem novi windows koji vidi samo particiju gdje je system C,a na D ne mogu dodati slike,niti na E snimiti danas sto sam radio na poslu.