Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Root - htc desire x

  • Začetnik teme bobang
  • Datum pokretanja
B

bobang

Član
#1
Da li je neko rutovao ovaj telefon. Ako ime neko uputstvo a da je neko to probao.
Pozdrav
 
_Johnny Bravo_

_Johnny Bravo_

Član
#2
[video]http://m.youtube.com/watch?v=bmDUXrWhqA4&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DbmDUXrWhqA4[/video]
 
B

bobang

Član
#3
Nisam se snasao. Na linku koji je ispod video snimka nudi opcije i sve treba da se plati da bi oslobodio preuzimanje. Ako moze pomoc
 
B

bobang

Član
#5
Ovo je za HTC Desire X with Jelly Bean Update, Ja imam Android 4.1.1 HTC sece 4+ ali ne vidi da li je jelly Bean ili nije. Gde mogu da vidim?
 
B

bobang

Član
#8
Sve je proslo OK i rootovao sam telefon. Imam dva pitanja.
1. sada mi telefon prijavljuje da ima 'System update is available', kada ga downloadujem on ode u system updatei kad odem na ok on se resetuje i ode u Team Win Recovery Project i u meniju ima install i jo neke opcije. Kada odem na backup prijavljuje gresku a kad odem na install i nadjem gde sam snimio update isto mi prijavljuje gresku. Gde sam pogresio.
2 Skinuo sam neki najnoviji IMG, da li postoji neki program za instalaciju ili moram da ponovim postupak kao prilikom rootovanja
Pozdrav
 

Top