Romantične i atraktivne tufne

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Romantične i atraktivne tufne

S obzirom na to da im je popularnost svake sezone sve veća, može se reći da su se tufne svrstale u večne desene kojima se stalno vraćamo

zp-tufne.jpg
Preovlađuju retro haljine sa tufnama

S OBZIROM na to da im je popularnost svake sezone sve veća, može se reći da su se tufne svrstale u večne desene kojima se stalno vraćamo. Posebno do izražaja dolaze u ovo doba godine, pa su tako i ove sezone mnogi dizajneri inspirisani upravo njima.
U novim kolekcijama odeća sa tufnama je iskombinovana u različitim stilovima. Damama su omiljene zato što osvežavaju i što celokupan izgled čine atraktivnijim. Preovlađuju haljine retro kroja sa visokim strukom i tankim kaišem, kao i malo duži modeli ravnog kroja. Za romantične dame tu su i haljine sa karnerima i volanima, a za one koje naginju atraktivnijem odevanju namenjeni su uski modeli koji prate siluetu. Moderne su i tunike i košulje dizajnirane od laganih materijala, kao i tačkaste široke suknje i pantalone. Osim belih i crnih, nose se i tufne u drugim bojama - roze, plavoj, ljubičastoj....

U novim prolećnim modnim linijama upečatljivi su i detalji sa tufnama koji su često sasvim dovoljni da osveže izgled. Vaš izbor mogu da budu tašna, rajf, šešir, marama, cipele, kao i nakit.

Izvor: Večernje novosti




 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Ovog proleća nose se tufne!





Ovog proleća nosi se tufnasta garderoba.



Takozvane polka tufne zamenile su svima omiljene pruge.



Ono što je sjajno kod tufnaste garderobe je to što svima dobro stoji i što ovakav dezen možete da nosite u svim oblicima: i na pantalonama, i na suknjama, a posebno su zanimljive košulje i majice, kao i asesoari poput narukvica ili ešarpi.

Tufne su sjajan način da kombinujete
boje koje su trenci ovog proleća: sa crnom ili belom osnovom sjajno se slažu tufnice u zelenim, žutim, narandžastim i pink nijansama, ali ni sa klasično crno-belim kombinacijama nećete pogrešiti.










Izvor: Lepota&Zdravlje
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Tufne - posebne i čarobne

Tufne - posebne i čarobne

Ove sezone tufne se mogu videti na svim komadima odeće, kao i na detaljima, dizajneri su se maštovito poigrali i novim krojevima, materijalima i bojama

1.jpg
Tufne se već nekoliko sezona nalaze u samom vrhu modnih trendova

Tufne se već nekoliko sezona nalaze u samom vrhu modnih trendova. Prema tome koliko su dominantne, ovog leta može se reći da su mnogi dizajneri izabrali baš ovaj dezen kao glavnu inspiraciju za nove kolekcije.

Gotovo da ne postoji dezen koji celokupnom izgledu daje toliko ženstvenosti, elegancije i zavodljivosti. Ove sezone tufne se mogu videti na svim komadima odeće, kao i na detaljima, dizajneri su se maštovito poigrali i novim krojevima, materijalima i bojama i dali im još veći značaj.

2.jpg

Ovog leta pojavilo se više verzija tufnica, od onih retro, klasičnih, do ekstravagantnih. Izdvajaju se prelepe haljine sa aktuelnim dezenom različitog kroja, od lepršavih, providnih, uskih i dugačkih koje ističu siluetu, do modela u stilu 50-ih, strukiranih i širih u donjem delu.

Posebno izgledaju tufnaste tunike, i šire i uže, modeli sa kaišem, ramflom, bez rukava i puf kroja.

Tu su i suknje sa manjim i većim tufnama, a posebno se ističu retro modeli A kroja, ali i oni malo kraći sa karnerima. Moderne tufnaste košulje izrađene u kombinaciji retro i modernog dizajna, kreirane od laganih materijala, idealne su za visoke letnje temperature i različite prilike.

Ovog leta uz razne odevne kombinacije nezaobilazni su i detalji sa popularnim printom - kape, torbe, sandale, marame...

Mnogi dizajneri su za ovu sezonu predložili kombinovanje tufni sa drugim dezenima. Varijante koje se posebno ističu su tufne sa animal printom, prugama i kombinacijama jarkih boja.

Izvor: Večernje novosti




 
Natrag
Top