Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala ti! A za ovo drugo ne znam šta da ti kažem, ništa ne razumem, nešto čudno mi se desilo! Legnem juče kao (skoro) osamnaestogodišnjak, i probudim se jutros kao konjina od 33 godine! Pogledam u ogledalo-jesam ja, doduše, fali malo dlaka na glavi, pojavile se neke bore, nos i uši nešto veći-ali, ogledalo ne laže! Tužna istina... :blum3:Rekontra SRECAN TI RODJENDAN!
Pa ti si postao punoletan,divno,uzivaj,jer kad dodjes do 30-ih,e ...necu da ti kvarim dan,videces!
33 godine! Pogledam u ogledalo-jesam ja, doduše, fali malo dlaka na glavi, pojavile se neke bore, nos i uši nešto veći-ali, ogledalo ne laže! Tužna istina... :blum3:
Umalo da zakasnim!Hvala ti! A za ovo drugo ne znam šta da ti kažem, ništa ne razumem, nešto čudno mi se desilo! Legnem juče kao (skoro) osamnaestogodišnjak, i probudim se jutros kao konjina od 33 godine! Pogledam u ogledalo-jesam ja, doduše, fali malo dlaka na glavi, pojavile se neke bore, nos i uši nešto veći-ali, ogledalo ne laže! Tužna istina... :blum3:
Hvala ti puno. Drago mi je da si primetio i da si se setio.Somi96 druze srecan ti rodjendan jos veci porastao