Rođendanske Čestitke :)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Rekontra SRECAN TI RODJENDAN!
Pa ti si postao punoletan,divno,uzivaj,jer kad dodjes do 30-ih,e ...necu da ti kvarim dan,videces!:D

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Rekontra SRECAN TI RODJENDAN!
Pa ti si postao punoletan,divno,uzivaj,jer kad dodjes do 30-ih,e ...necu da ti kvarim dan,videces!:D
Hvala ti! A za ovo drugo ne znam šta da ti kažem, ništa ne razumem, nešto čudno mi se desilo! Legnem juče kao (skoro) osamnaestogodišnjak, i probudim se jutros kao konjina od 33 godine! Pogledam u ogledalo-jesam ja, doduše, fali malo dlaka na glavi, pojavile se neke bore, nos i uši nešto veći-ali, ogledalo ne laže! Tužna istina... :blum3:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Ma prevarili te mangupi, Re, nemaš ti toliko! :-D
Ja sam tako prošle godine rešila da imam 3.7 (tri godine i sedam meseci), pa tako sad imam 3.8. :)
Dosta je... šta će mi više? :-D
Tako i ti. ;-)

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
...sreća putuje noć i dan i traži stan, raširi ruke, ispruži dlan, srećan ti Re rođendan...

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
33 godine! Pogledam u ogledalo-jesam ja, doduše, fali malo dlaka na glavi, pojavile se neke bore, nos i uši nešto veći-ali, ogledalo ne laže! Tužna istina... :blum3:

Isusove godine. Za dlake ne brini. Što otpadne s glavu, izraste iz nos i uši. Stvar preraspodele kapaciteta.

Srećno ti bilo i neka te što više žena konzumira. Ma nek te skroz potroše.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Srećan Rodjendan ( Veliki ti porastao, Svaka ti dala....itd.)

Moj macak ....uz moju asistenciju ....napravili smo ti rodjendansku AVI cestotku ali je neptrkladna za slanje....ima oko 1Mb.... ako odobre...poslacu je na forum....a posle neka ti je proslede..... (macak se bas potrudio) !

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Hvala ti! A za ovo drugo ne znam šta da ti kažem, ništa ne razumem, nešto čudno mi se desilo! Legnem juče kao (skoro) osamnaestogodišnjak, i probudim se jutros kao konjina od 33 godine! Pogledam u ogledalo-jesam ja, doduše, fali malo dlaka na glavi, pojavile se neke bore, nos i uši nešto veći-ali, ogledalo ne laže! Tužna istina... :blum3:
Umalo da zakasnim!

HAPPY BIRTHDAY!

Za 33 ne brini to je u evrima 16,5!

Za dlake, takodje, ne brini. Nemaš ih na jeziku. Komentari su ti :gun:pravi!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Kalimerčice, srećan ti rođendan!
dbjjao.gif
33lgrqe.gif

dbjjao.gif
Živa, zdrava i vesela bila, 100 godina živjela!
dbjjao.gif

Natrag