- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
A, gdje ga ti nađe sabajle?Od mesa, slanine?
Ja to volim uz proju!
Ma ima tu i mesca i slaninice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A, gdje ga ti nađe sabajle?Od mesa, slanine?
Pa, to je neki umak, neka mesna mješavina, vjerovatno dinstana?Ja to volim uz proju!Ne znam, da li sam ti rekla da volim ''zdravu'' hranu?
Ma ima tu i mesca i slaninice![]()
Ma jok. Ne dinsta se. Bar ja to ne smatram dinstanjem...Pa, to je neki umak, neka mesna mješavina, vjerovatno dinstana?
To što ti najviše voliš uz proju, trebaalo bi da mi pomogne da pogodim o čemu se radiMa jok. Ne dinsta se. Bar ja to ne smatram dinstanjem...
Ima i mesa i slaninice .....lepo sam ti rekla, da ja to najviše volim uz proju!
To jelo se najviše jede zimi. Tada ga najviše ima! Može se naći i leti, ali leti nekako ne pasuje...![]()
Pa slanina je i barena...To što ti najviše voliš uz proju, trebaalo bi da mi pomogne da pogodim o čemu se radi
Da li je to od sušenog mesa i slanine? (slanina je po pravilu sušena)
Pa slanina je i barena...
Non stop se vrtiš oko istog. Brže to malo pogađaj, hoću da bežim....
Jeste u pitanju i meso i slaninica. Dok se to sprema mora da se ocedi od masti...I sprema se na velike količine.
Tačno, žmara je čvarak!Čvarci! aaaaaaaaaaaaaa!
Čekaj, bre, šta su duvan čvarci? Za to nisam čuo! (da li je mogućewacko2)Tačno, žmara je čvarak!
Jurivaka postavi novu reč!
Ja inače volim samo duvan čvarke... (Što sam pametna)..Ne znam šta valja.
Da li si kad pio vodnjiku?
Čekaj, bre, šta su duvan čvarci? Za to nisam čuo! (da li je mogućewacko2)
Možda i jesam, ali pod nekim drugim imenom. Eto i to si mogla postaviti na temu.Ma kako ne znaš šta su duvan čvarci?Oni su skroz sitni, kao duvan. Nisu onako u parčadima...Već skroz isceđeni od masnoće. Mnogo su bolji nego oni starisnki. A vodnjiku jesi li probao?