- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Hvala ti Ivanjuška...Baš si velikodušna..Nikad ti ovo neću zaboraviti...Zadužila si meeeeee!
Idemo dalje,
Šta je :
Lopar
Idemo dalje,
Šta je :
Lopar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ivanjuška, ko bi drugi, a sve radi onog poljupca koji sam uputio tebi.wacko2 Eto, sad si me naložila na vatruJa sad stvarno ne znam ko je ljubomoran?:???::???::???:
Da li neko može to da mi objasni?
Dakle, reč je laka šta je lopar?
Ma to je bio samo virtuelni poljubac...Zamisli da je bio pravi...Ma iskela bi vene 100%Ivanjuška, ko bi drugi, a sve radi onog poljupca koji sam uputio tebi.wacko2 Eto, sad si me naložila na vatru
Da li je lopar neki proizvod?
Jeste, tebi je laka...Ma to je bio samo virtuelni poljubac...Zamisli da je bio pravi...Ma iskela bi vene 100%
Ne, nije neki proizvod. (a, reč je baš laka)
Da budem iskrena, ja tebe doživljavam kao veoma inteligentnog čoveka, pa mislim da sve znaš...Jeste, tebi je laka...
Da li je riječ o nekom mineralu?
Hm, inteligeencija nema veze sa ovim. Da se kladimo da Anštajn nikada ne bi pogodio šta je babakDa budem iskrena, ja tebe doživljavam kao veoma inteligentnog čoveka, pa mislim da sve znaš...
Na žalost, grubo rečeno, nema veze sa mineralom!!!
Da, ali si i načitanHm, inteligeencija nema veze sa ovim. Da se kladimo da Anštajn nikada ne bi pogodio šta je babak
Neka altka?
Dušice, moja, (da ti ovo kažem dok nema ivanjušake) ne ismejavam te, pa ti si moja pametnica, ali zgodno mi ono, za Anštajna i babakDa, ali si i načitan...Ja mu šeljem komplimenta, a on me ismejava. I gde to ima:dntknw:
Nije alat ni deo alata..
Grubo rečeno, ja ti pomažem:blum3: