Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav narode...Laku noć..
Kada sam videla kako je zakukuljila, bolje da se sklonim na vreme...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
S kim ja radim....:D
To je bila vrsta pomoći,nešto kao navođenje.wacko2

Pomoć je to što sam rekla da je nešto pre sadnje.

Laku noć Nado!:)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
E jesi navailo na te rupe,pa lepo sam rekla,pre toga.
Ajmo malo lekcija iz zemljoradnje,knjiški moljci,svet bez vas može ali bez seljaka,jok.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Bože, pre toga... se ore, onda valjda freza... da nije neka vrsta drljače..., ti, doktore, seljakologije:D

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Bravo ,to je deo drljače.Još da kažeš koji deo.:roll:

Ovo drugo ću se praviti da nisam pročitala.smile3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Pobogu, ala si večaras raspoložena da kinjiš:???:
Moram sad pogađati i koji dio! Pa ja nisam anatomski stručnjak za drljaču:D:D:D
Znam da ima zupce, a ništa drugo ne znam kako se zove na toj spravi.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ja kinjim???:D
Tebe izgleda nije niko kinjio do sad,ja sam mala maca kakvih ima. Dobro si proš'o,mog'o si na mestu ostat'!;)

Možeš da pokušaš da objasniš.Sem šiljaka ima još nešto.E pa to nešto je brana.Ja stvarno ne mogu više da pomažem,u suprotnom ne mogu priznati odgovor.yes3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
ivanjuška: Ajmo malo lekcija iz zemljoradnje,knjiški moljci,svet bez vas može ali bez seljaka,jok.
Jurivaka: Moram sad pogađati i koji dio! Pa ja nisam anatomski stručnjak za drljaču
Ovim gore rečenicama sam se slatko nasmejala...Mnogo reči smo postavili, i stvarno ovo je prava riznica. Mislim da na interentu nema pola reči koje smo mi zadavali...Ali moram da budem iskrena ima toliko ''dobrih provala'', da je to prava humoreska.

Pa čekaj, zar brana i drljača nije isto. Pa koji deo, možda onaj deo za ravnjanje zemlje...Mislim...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Brana je deo drljače.
Ali ajde da ti priznam.

Brana - Niz metalnih alki zakačenih jedna za drugu, prikači se na drljaču da bi usitnila zemlju.

Natrag