Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mozda nije fer da ja postavim novu rec... Ipak je Dum dala dobru asocijaciju na resenje... Prepustam njoj da postavi novu rec! :)
Mogao si da postaviš reč...Bio si brži...Šta ima veze...U svakom slučaju hvala...Fer, nema šta...:)
Inače reč sam znala iz prve ruke, ali mi je bilo žao odmah da pogodim...

Nemam baš onaj spisak koji ima Ivanjuška, ali nekako se snalazim...;)

Šta je TASNICA ? (naravno ne misli se na tašnicu!)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Mene podsća na neku pitu,ali ne verujem da je to.
Ima li veze sa nekim mernim instrumentom?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Dobro,onda idemo iz početka.
Da li je to deo zaprežnih kola?:D
Da budemo načisto.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nadam se da ti Vuk odnekle ne šapuće, pošto je on prvi primetio da stalno postavljam reči na temu ''zaprežnih kola'':D
Zbog toga više ne postavljam reči na tu temu, a imam ih još...sorry

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Šteta,a toliki arsenal stoji ne iskorišten.
Ti si me sinoć podsetila kad si rekla da se ja ne odvajam od žita,kao ti od zaprege.
Joj,kad smo kod zaprege,moram da ti kazem da sam ja našla neki deo od dedinih kola(ne znam kako se zove)i od njega planiram da pravim luster.A sad kad me urednik sa sve slovima počisti,ccc

Tasnica kao odevni predmet?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Joj,kad smo kod zaprege,moram da ti kazem da sam ja našla neki deo od dedinih kola(ne znam kako se zove)i od njega planiram da pravim luster.A sad kad me urednik sa sve slovima počisti,ccc

Tasnica kao odevni predmet?
Pa posle meni kažu da imam fix ideje...E baš me zanima kakav će to luster biti. Moraš poslati sliku...Ipak je to teški ''pop-art''!!!:D

Što se tiče Urednika, ne brini, on verovatno ima preča posla...Razmišlja o lansirnju novog vasionskog broda na mesec..:D

Tačno, tasnica je deo odevnog predmeta...Nastavi... Na dobrom si putu (ova mi je reč iz ''garderobne serije'')!!!:D

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
To će biti hors art,muž hteo da me lansira...,vidiš ti to,da nisu oni u dosluhu???
Pa da,kako se osloboditi žene u tri koraka.P.R.Milivoj Jugin.

Dobra ti je ta serija,neiscrpni izvor:D.

To mora biti nešto ravno.Možda deo toke?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne nije deo toke...

Čudne su to veze moja Ivanjuška...A taj Jugin dobar neki čovek, zna kako se ide u svemir...Sigurno je ostavio neke planove i skice...Pretraži ti to po kući...I pogledaj da nije negde suprug zadenuo top...:D.

P.S. da li si primetila da neće niko da nam se pridruži ...?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Kako nisam primetila!
Vuk me ne čudi,on ko vetar,ko zna u kojoj kafani je zagin'o.:D
A ostali malo ozbiljniji( ne kažem da mi nismo)valjda neće da nas prekidaju.
Šta uradismo od teme.wacko2

Da joj se vratim,neki pojas?

Natrag