Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Meni je promaklo to za turcizme.Mnogo je reči turskog porekla ali kada znamo istoriju sve nam je jasno.Znaci moze i to,super.

I vidi mene šta ja lupam,tebi nešto da promakne,pa stvarno sam kučukivanjuška.

Nije sito.

Jeste,uopšte nije lepo da se tako odnosiš prema nežnijem polu.E,nek si mu skresala u brk! !!!:roll:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E neka sam...I ako sam ...:derisive:
Hajde još ovo da probam, pa da odustanem za večeras...
Da li se u tome drži tečnost, na primer?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Eto, a ja sam namerno kopirala deo onog hrvatsko-staroslovenskog rečnika, da pokažem upravo da to nisu naše reči...Mr Pricu nisi ništa rekao za to, a sad kinjiš Ivančicu...To nije lepo...smile3

Ja jedino volim da kinjim advokata, ali izbjegavam, možda ima slabo srce:blum3:
A, ti, Soso, zahvaljuješ se što te brani, kao da je stvarno istina da te kinjim. Zar ne vidiš da manipuliše tobom?yes3

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Vidi,vrana vrani oči ne vadi,ne se sekiraj za manipulaciju.To ti je kao dobar i loš policajac.Lep pokušaj da nas zavadiš.

Ne,u lisi se drzi nesto čvrsto.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Moram da odustanem...za sada. Prepuštam ovim ''bistrijim''...da pogode tvoju zagonetku!;)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Vidi,vrana vrani oči ne vadi,ne se sekiraj za manipulaciju.To ti je kao dobar i loš policajac.Lep pokušaj da nas zavadiš.

Ne,u lisi se drzi nesto čvrsto.
He,he,he!
"Na pozlatu vreme leglo,
Rđa pala,
U oči je vrana vrani pogledala..."
Ko pogodi čiji su ovo stihovi, ima nagradu od mene.

Da nije neka kutija za hljeb?

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
He,he,he!
"Na pozlatu vreme leglo,
Rđa pala,
U oči je vrana vrani pogledala..."
Ko pogodi čiji su ovo stihovi, ima nagradu od mene.
A, ne, ne, ne...Prvo kaži šta je nagrada...
Pa nećemo mi ovde da se mučimo, a nagrada neka ''utešna''!!!

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
yes3Nagrada je večera lično sa mnom, u "Zlatnom boru" na Zlatiboru. Šta ćeš više?yes3 Em večera, em sa mnom!

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
yes3Nagrada je večera lično sa mnom, u "Zlatnom boru" na Zlatiboru. Šta ćeš više?yes3 Em večera, em sa mnom!
Ja sam uvek za večeru sa prijateljima, ali na žalost ne znam ko je napisao stihove...
Možda će neko drugi imati više sreće...Ivanjuška ili možda Byk, Sendi...ima tu još pametnog sveta...

E, da zaboravih da kažem, ''Zlatni bor'' je jedno od lepših mesta na Zlatiboru...Napravio si pravi izbor...Nema šta...

Poslednja izmena:
Natrag