LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Molim, bez traća i insinuacijaP.S. ne ljuti se taj, nego taktizira...Ali moram ti Ivanjuška reći da sam ja mnogo bolji taktičar i strateg...Veruj mi na reč...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Molim, bez traća i insinuacijaP.S. ne ljuti se taj, nego taktizira...Ali moram ti Ivanjuška reći da sam ja mnogo bolji taktičar i strateg...Veruj mi na reč...![]()
Molim, bez traća i insinuacijaI stup je dobio svoj stub. Sad očekujem izvinjenje:blum3:
Korisno bi bilo ovdje postaviti i pojam "paranoja", ali to je strana riječ, pa ne ide. A, nekima bi možda koristila:blum3:Ma nema potrebe da mi se izvinjavaš...U redu je...
P.S. izvinula bih se ja da je bilo slučajno, ali znam da nije...
Korisno bi bilo ovdje postaviti i pojam "paranoja", ali to je strana riječ, pa ne ide. A, nekima bi možda koristila:blum3:
Ovo je sad ozbiljno, bez zezanja. Ova definicija paranoje koju si pokupila iz Vikipedije, je nepotpuna i jednoznačna.Параноја је психоза за коју су карактеристичне болесне идеје величине и прогањања, док је интелигенција особе очувана. Зато се ова болест понекад назива „разумно лудило”. По Крепелну, параноја је суманутост која се карактерише „спорим и подмуклим развојем трајног и суманутог система са очуваношћу јасноће и реда у мислима, вољи, делању”. Параноик најчешће логично расуђује, односно изводи исправне закључке, али из погрешних премиса.
Параноја - Википедија
Evo, ako te brine paranoja, ne sekiraj se,... valjda su našli neki lek...wacko2, nije sve tako crno:lol:
Jeste kanap,ali se pre sintetickog materijala pravila od kudelje.
Ajde sad ti Vuče.
To sam skoro čula.
Kutlača.
Na ''paranoju'' kao pojam sam pomislila, na način na koji i ti...Samo sam se našalila (bolje rečeno pravila sam se da ne razumem). Što se tiče definicija sa Vikipedije, mnoge i omanu...Ovo je sad ozbiljno, bez zezanja. Ova definicija paranoje koju si pokupila iz Vikipedije, je nepotpuna i jednoznačna.