LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Niko nije pogodio. Do kada da vas mučim? Zar ti Jurivaka nemaš Vukov riječnik? Bez Vuka ne može nikako, jer google nije prepisao Vukov riječnik.:) Vezano je za ribe.
Imam Vukov rječnik (BTW, nije riječnik), ali ne koristim ga u ovoj igri. Ne bi to bilo interesantno. Zadajemo riječi, gledamo u rječnik i ogoentamo..., kakvog bi to smisla imalo? Ovako kopamo po sjećanju, pretpostavljamo i to je to što je zanimljivo.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Imam Vukov rječnik (BTW, nije riječnik), ali ne koristim ga u ovoj igri. Ne bi to bilo interesantno. Zadajemo riječi, gledamo u rječnik i ogoentamo..., kakvog bi to smisla imalo? Ovako kopamo po sjećanju, pretpostavljamo i to je to što je zanimljivo.

Aha, jeste, jeste...A kako mi da znamo da ga ne koristiš!?

By the way, znala sam da imaš taj rečnik...tačno sam osetila....:D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Aha, jeste, jeste...A kako mi da znamo da ga ne koristiš!?

By the way, znala sam da imaš taj rečnik...tačno sam osetila....:D
Pa ne možeš nikako znati da li ga koristim ili ne, moraš mi vjerovati na riječ..., ali, znam da je i to teško pošto sam ja stari lažov! Uprkos tome, ništa ti ne prostaje nego da mi vjeruješ!

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Pa ne možeš nikako znati da li ga koristim ili ne, moraš mi vjerovati na riječ..., ali, znam da je i to teško pošto sam ja stari lažov! Uprkos tome, ništa ti ne prostaje nego da mi vjeruješ!

Pa,ako bi koristio rečnik,to bi onda bilo isto kao kada bi rešavao ukrštenicu i stalno gledao u rešenja! :)
Zanimljivije je pomučiti se malo! :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa kako da ti verujem, kad ti stalno potenciraš na tome da si ''stari lažov''!!!? Mislim, nije ni meni lako :vorred:

Da li MR Price zna da treba da postavi novu reč?

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Ja sam makar odmah priznala da sam onu ikru iskopala iz rječnika.:)

Ako niko neće da postavi, ja ću. Nije iz rječnika, tako je govorio moj otac i ostali na primorju ( sem mene ):)

Škare

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja sam makar odmah priznala da sam onu ikru iskopala iz rječnika.:)

Ako niko neće da postavi, ja ću. Nije iz rječnika, tako je govorio moj otac i ostali na primorju ( sem mene ):)

Škare

Ma verujem ja Jurivaki, znam da ne laže...karakteran je. Nego ga malo peckam....

Škare su makaze i moram ti priznati da je tvoja reč ovog puta bila laka...smile3
Jedino ako znaš neki drugi termin....

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Izvinjavam se, što ste me čekali. Juče je Besherat mnogo, mnogo pomogla, tako da ne bi bilo u redu da ja zadajem reč, a ionako je i Ivanjuška pogodila. Dumspirospero postavlja sada.

Ok , evo reči ŠIVADA

Poslednja izmena:
Natrag