- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Ivanjuška, hvala ti za ovo ''oko sokolovo''...Nado oko sokolovo!:yea:
Če,ne spavaj!:alcoholic::lol:
Da li je krdžo isto što i krdža?
Krdžom smo obično zvali, loše cigarete, a krdža je inače duvan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ivanjuška, hvala ti za ovo ''oko sokolovo''...Nado oko sokolovo!:yea:
Če,ne spavaj!:alcoholic::lol:
Jeste, krdžo, ili krdža je vrsta duvana!Ivanjuška, hvala ti za ovo ''oko sokolovo''...
Da li je krdžo isto što i krdža?
Krdžom smo obično zvali, loše cigarete, a krdža je inače duvan...
Najveću ''krdžu'' mog života, pušila sam kao student i zvala se ''Formula''...., a i ''Vek'' nije bio ništa bolji...Jeste, krdžo, ili krdža je vrsta duvana!
Tvoj red!
Ne, ništa od toga nisu štice...Da si bar pogodila oblast, ja bih ti pomogla...I štice, nisu bile, bar se ja ne sećam...Metalne ili drvene šipke koje se zabadaju na dno reke koje su kanapom vezane za čamac.A ima i nešto oko ribolova mrežama pod ledom.Biraj,valja l išta od ovog ponuđenog?
Ne, štica nije vrh ničega...A, što se tiče štice, to je, čini mi se, vrh nečega..., ali čega, ne znam.
Ne, ništa od toga nisu štice...Da si bar pogodila oblast, ja bih ti pomogla...I štice, nisu bile, bar se ja ne sećam...
Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Ne, štica nije vrh ničega...
I ja mislim da bi Urednik mogao napraviti rekapitulaciju reči, jer je on otvorio ovu temu...Znači, ne zato što je UREDNIK, već zato što je on pokrenuo temu...Obzirom da je 2:1...dalje da ne pričam, sve je jasno...
Znam da je 2:1 i pored toga što Ivanjuška ima ''mekše srce''..., a i muško si, valjda si neki džentlmen ili je to samo na rečima...., a na delu ništa...Čekaj da Ivanjuška kaže svoju riječ, otkud znaš da je 2:1 -možda je ona mekšeg srca
Da li je štica od drveta ili metala?
Mene u procep..neće da može.
Evo,ja čim skuvam zapršku,odma se bacam na poso.
Ja znam čemu štica služi kod nas a za širu Srbiju,će vidimo.Neki štap?Izgleda da imam transpiraciju večeras.