Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Jadna ja lako zbunjiva,ovo"o" na kraju me skoz ....wacko2 Mi smo krdža zvali isključivo cigarete lošeg kvaliteta.
Vek je bio zakon za,valjda su se zvale super filter i MT makedonski,za vreme inflacije.

Nešto mi poznato,ali nisam revnosna kao neki da listam sve one silne strane koje smo do sad ispisali,a s tim u vezi,druze uredniče,davno niste napravili rekapitulaciju...elem,mislim da je ovo bilo,ali da probam jopet.Metalne ili drvene šipke koje se zabadaju na dno reke koje su kanapom vezane za čamac.A ima i nešto oko ribolova mrežama pod ledom.Biraj,valja l išta od ovog ponuđenog?

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Drugarice, Ivanjuška, nije rečeno da samo urednik mora praviti rekapitualicije dosadašnjih riječi. Ništa, recimo, ni tebi ne bi falilo da, pošto pripremiš ručak, poradiš malo na tome.;) Urednik ima kojekakvih drugih obaveza, a budući da zna kakve ste vi dobrice, s pravom očekuje vaše razumjevanje.:dntknw:

A, što se tiče štice, to je, čini mi se, vrh nečega..., ali čega, ne znam.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Metalne ili drvene šipke koje se zabadaju na dno reke koje su kanapom vezane za čamac.A ima i nešto oko ribolova mrežama pod ledom.Biraj,valja l išta od ovog ponuđenog?
Ne, ništa od toga nisu štice...Da si bar pogodila oblast, ja bih ti pomogla...I štice, nisu bile, bar se ja ne sećam...

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

A, što se tiče štice, to je, čini mi se, vrh nečega..., ali čega, ne znam.
Ne, štica nije vrh ničega...

I ja mislim da bi Urednik mogao napraviti rekapitulaciju reči, jer je on otvorio ovu temu...Znači, ne zato što je UREDNIK, već zato što je on pokrenuo temu...Obzirom da je 2:1...dalje da ne pričam, sve je jasno...

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ne, ništa od toga nisu štice...Da si bar pogodila oblast, ja bih ti pomogla...I štice, nisu bile, bar se ja ne sećam...

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ne, štica nije vrh ničega...

I ja mislim da bi Urednik mogao napraviti rekapitulaciju reči, jer je on otvorio ovu temu...Znači, ne zato što je UREDNIK, već zato što je on pokrenuo temu...Obzirom da je 2:1...dalje da ne pričam, sve je jasno...

Čekaj da Ivanjuška kaže svoju riječ, otkud znaš da je 2:1 -možda je ona mekšeg srca:)
Da li je štica od drveta ili metala?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Čekaj da Ivanjuška kaže svoju riječ, otkud znaš da je 2:1 -možda je ona mekšeg srca:)
Da li je štica od drveta ili metala?
Znam da je 2:1 i pored toga što Ivanjuška ima ''mekše srce''..., a i muško si, valjda si neki džentlmen ili je to samo na rečima...., a na delu ništa...

Štice su od drveta..., a ja sada napuštam net, a vi imate dovoljno vremena, da ovo lepo pogodite...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Mene u procep..neće da može.
Evo,ja čim skuvam zapršku,odma se bacam na poso.

Ja znam čemu štica služi kod nas a za širu Srbiju,će vidimo.Neki štap?Izgleda da imam transpiraciju večeras.:D

Natrag