- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Pa jeste...Da li si to guglao ili si znao?Poljoprivredna alatka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa jeste...Da li si to guglao ili si znao?Poljoprivredna alatka?
Eh, guglao...! Nikad ne guglam. To ne bi bilo zabavno. Šta je sad, da li sam pogodio?Pa jeste...Da li si to guglao ili si znao?
Ma jok...Ali si na pravom putu...Eh, guglao...! Nikad ne guglam. To ne bi bilo zabavno. Šta je sad, da li sam pogodio?
Ma znam da znaš, šta je sakovac...Jeste plug...Hajde reci, zašto sakovac nije običan plug...Zašto se razlikuje od običnog pluga...?Ih, mrcvariš me! Plug, mislim?
Nisam siguran, ali mislim da je razlika u lemešu (onaj čelični dio što siječe zemlju). Mnogo je širi od uobičajenog.Ma znam da znaš, šta je sakovac...Jeste plug...Hajde reci, zašto sakovac nije običan plug...Zašto se razlikuje od običnog pluga...?
Ma ne...Sakovac je plug, sa dva metalna točka...Eto...Nisam siguran, ali mislim da je razlika u lemešu (onaj čelični dio što siječe zemlju). Mnogo je širi od uobičajenog.
Svaki plug ima dva metalna točka!Ma ne...Sakovac je plug, sa dva metalna točka...Eto...
Ipak, priznajem ti odgovor, jer se ipak radi o plugu...
Jurivaka, postavi novu reč...
E ne lupaj molim te...Samo sakovac ima ''kolica'', odnosno dva točka, ostali plugovi imaju po jedan...Nemoj da :aggressive:Svaki plug ima dva metalna točka!
Evo jedna lagana riječ: maklja
Ne lupam ja ovdje, nego..., hajd' da sad ne sitničarimo. Svaki plug ima dva točka, ponavljam. Oni koji imaju po jedan točak ne zovu se plugovi nego ralice!E ne lupaj molim te...Samo sakovac ima ''kolica'', odnosno dva točka, ostali plugovi imaju po jedan...Nemoj da :aggressive:
Da li ta maklja, ima veze sa batinom...Mislim, makljati....wacko2