LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Jeste, predmet je.Uh, otkad sebe nisam bila na ''Riječima'', a baš imam ''materijala''.
Da li je sadžak predmet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jeste, predmet je.Uh, otkad sebe nisam bila na ''Riječima'', a baš imam ''materijala''.
Da li je sadžak predmet?
Nije dio građevine, ali može biti dio šporeta. Ne nužno.A i skroman si,reči nemam.
Deo građevine ili šporeta?Nešto mi poznata reč,samo ne dobacujem do te fijoke u mozgu.
Molila bih Ivanjušku da ovo pojasni! Nešto ti danas nisam pametna...Boli me uvo, ali bukvalno...Nema vas na rečima, kad izigravate Don Kihote,oboje.ccc
Može se reći da je pomoćno sredstvo, a koristi se, uglavnom, u kući, a može i vani.Da li se to koristi u kući ili van?
Da li je to neko pomoćno sredstvo?
Da li je to deo nekog nameštaja ili ima veze sa kućnim aparatima?Može se reći da je pomoćno sredstvo, a koristi se, uglavnom, u kući, a može i vani.
Pa, tebe to uho očito dekoncentriše. Vidi šta sam odgovrio ivanjuški. Nije dio namještaja. Može biti dio šporeta, ali ne nužno.Da li je to deo nekog nameštaja ili ima veze sa kućnim aparatima?
Pa, da li je to neka metalna šipka? Neki metalni nogar...Pa, tebe to uho očito dekoncentriše. Vidi šta sam odgovrio ivanjuški. Nije dio namještaja. Može biti dio šporeta, ali ne nužno.