Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Čekaj malo,žito je moja oblast!:D

Da li se srgom nešto skuplja ili kosi?

7AF,otkud to da si ostao na forumu?;)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
7AF,pitao si da li je to kosa ili srp,a ne da li se nešto kosi sa tim.Možda ima još neka alatka ili pomoćno sredstvo kojim se kosi.

Videla sam ranije da si pitao kako može da se izbriše nalog,otud moje pitanje.:)

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
7AF,pitao si da li je to kosa ili srp,a ne da li se nešto kosi sa tim.Možda ima još neka alatka ili pomoćno sredstvo kojim se kosi.

Videla sam ranije da si pitao kako može da se izbriše nalog,otud moje pitanje.:)

Pitao sam iz razloga jer ovde očigledno moderatori imaju zadatak da maltretiraju one koji im nisu po volji.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Bolje da ti ne odgovaram, mada bih rado, ali sad će uleteti RYC sa tekstom da spamujemo temu...
Ne ljutim se ja ni najmanje na forumaše, pogotovo ne na tebe, nego na pojedine moderatore.

Neće ovdje uleteti RYC, ali hoću ja! Ne znam šta imaš protiv moderatora, ali o tome se ne raspravlja na javnim strnicama. To raspravi sa moderatorima protiv kojih imaš nešto. A ovdje se igramo sa riječima!

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Jurivaka,ja sam kriva,postavila sam mu pitanje,Izvinjavam se!

Nado,gde je odgovor na moje pitanje?

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Neće ovdje uleteti RYC, ali hoću ja! Ne znam šta imaš protiv moderatora, ali o tome se ne raspravlja na javnim strnicama. To raspravi sa moderatorima protiv kojih imaš nešto. A ovdje se igramo sa riječima!

Poštovani, kao što vidite, čekamo odgovor od onoga ko je zadao reč.
Ipak ovo samo liči na forum...
Forum, mesto gde su se razmenjivale reči, suprotna mišljenja....

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Nisam ja ni rigidan ni isključiv. Uz ovu zanimljivu igru, ujedno i edukaciju o manje poznatim i starim riječima, mi možemo usput progovriti i o koječemu drugome, a to smo, uglavnom, radili i do sada, ali ni ovdje niti na drugim temama, ne može se raspravljati o odnosu moderatori - članovi. To jednostavno ne ide. Nisam ti zamjerio, ivanjuška, a ni tebi, 7AF, samo pokušavam priču usmjeriti u željenom pravcu.

Natrag