LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Pogledaj moj prethodni post!Od mog vagira mogu,kad bude gotov,vi ćete imati prilike da ga vidite.
Ali da nastavim tvoju igru.
Pribor za šivenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pogledaj moj prethodni post!Od mog vagira mogu,kad bude gotov,vi ćete imati prilike da ga vidite.
Ali da nastavim tvoju igru.
Pribor za šivenje?
Uh, sva sam se naježila...:angel:Jurivaka: Ma, ja sam uvijek nježan, sam o mi treba podsticaj da to pokažem:dntknw:
Erin, priznajem ti odgovor! Jeste to je onaj drveni komad okovan željezom, od koga idu lanci do konjske orme na vratu.da nije ona prečka (ili kako se već zove) što spaja konja i kola...ma nemam pojma...samo lupam
Ma kakav Vuk, on se neće pojaviti sigurno...Taj ti je pod ''uticajem'' alkohola od rane zore....Pogledaj ''Dobro jutro''Ja sam sa konjima doktorirala!
I ko sad tebe da navata,piši,briši,jeste,nije...Samovlašće totalno.wacko2
Al,u tebe su i čekić i orasi.
erinija,pridruži se grupi,ako ti je lakše,nisi jedina, a i biće nas više(3:1),samo da se onaj Vuk ne pojavi od nekle.:???:
Ala ja kasnim...
Če,jel može slika vagara?Malo ne kapiram to orma...
Uh, Da li to ima veze sa uzdama ili bičom?
Ne brini erinija...Bitno je učestvovati...I naravno malo se i našaliti...A to je i smisao igre...Uz to se i po nešto i nauči...Joj, bravo ja
Ivanjuška, mislim, mi znamo sve ove riječi, ali je glupo da mi uvijek pogađamo...
Ovu ćete riječ odmah pogoditi, ali ja ne znam neke zagonetne...
ĐEMIJA???