- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Žao mi je Vuče...Verovatno je u pitanju homonim...U ovom slučaju, parožak ima drugo značenje, mada jeste nešto ''rogato''...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dio vila.... brrrrrrrrrrr!
Mislio sam da ti ovo poklonim (radi šećera) ali sada neću. Kako, bre, nije dio vila?Jurivaka, ne spamuj...Nego lepo daj odgovor na pitanje. NE radi se o nikakvoj životinji...
Ovo ti je pomoć!
I da, požurite malo, sutra je radni dan!!!!!!!!
Izvini, mislila sam da si rekao na španskom (Diovilla)....Kažem ja da sam večeras posebno stupidon...Mislio sam da ti ovo poklonim (radi šećera) ali sada neću. Kako, bre, nije dio vila?
E baš si neka cjepidlaka! To je onaj treći rog na vilama!Izvini, mislila sam da si rekao na španskom (Diovilla)....Kažem ja da sam večeras posebno stupidon...
Jeste Jurivaka, u pitanju je deo vila...E sad pogodite koji...Mada je lako...
Mogu li sada da se poslužim?:vorred:
Ma znam ja da si ti dobrica...., ali si veliki detaljista...E baš si neka cjepidlaka! To je onaj treći rog na vilama!
Ma, izvoli posluži se, nisam ja neki....wacko2
Ja sam Vam i ranije persirala, ne znam šta je tu lepo?Lepi strah!!!!! (zgodno mi sada zvuči ovo "lepi") - Počela me dumspirospero persirati???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E, sad ćemo da vidimo. Nova riječ je Ćuflinak.