Ricoli:''Kramer me pitao je li ovo finale''

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.505
Italijanski arbitar Nikola Ricoli, koji je sudio finale Svetskog fudbalskog prvenstva, rekao je danas da je nemački igrač Kristof Kramer bio dezorijentisan i zbunjen nakon udarca u glavu koji je dobio tokom meča.
123930_600.jpeg

Nakon sada već čuvenog udarca koji je dobio Kristof Kramer od Ezegela Garaja nemački reprezentativac se nije ničega sećao, a sada se oglasio i sudija Ricoli, čovek koji je sudio to finale SP.

"Ubrzo nakon udarca, Kramer je došao do mene i pitao me: 'Sudija, da li je ovo finale'. Mislio sam da se šali i naterao sam ga da ponovi pitanje, na šta je on kazao: 'Moram da znam da li je ovo finale'. Kada sam mu rekao da jeste, on je zaključio: 'Hvala, bilo mi je važno da to znam", rekao je Ricoli za italijanske medije.

Finale Mundijala bio je prvi meč koji je Kramer počeo od starta, pošto je zamenio povredjenog Samija Kediru. Medjutim, već u 31. minutu prvog poluvremena je morao da napusti teren nakon duela sa Esekijelom Garajem.

Ricoli je naveo da je rekao igraču Nemačke Bastijanu Švajnštajgeru da se Kramer ne oseća dobro, ali je on nastavio da igra još 14 minuta nakon sudara s reprezentativcem Argentine.

I sam Kramer je nakon finala kazao da se ne seća celog prvog poluvremena.

Reprezentacija Nemačke osvojila je titulu šampiona sveta, pošto je u finalu Mundijala sa 1:0 pobedila Argentinu.
logo-news.png
 
Natrag
Top