Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Veliki broj katolika ide kod svog iscijeljitelja da mu čestita rođendan.

Svi žele čestitati rođendan Braci! Pogledajte gužvu na Srebrnjaku

Večernji l.

9ecfcc65e1836e5573af.jpeg

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ovo je uvredljiva insinuacija. Kako netko na fotografiji prepoznaje katolike?

Što bi bilo uvredljivo? Po čemu ti dokazuješ da Braco nije iscijeljitelj (iako ja lično mislim da nije) a fra Ivo jeste.

Da sam dao vijest da su došli da čestitaju rođendan iscijeljitelju fra Ivi onda ne bi bio problem.

A od države, milion evra za SPC
prije 3 sata
2BB35091-131B-4DAC-B457-BAB7363277A2_cx16_cy6_cw84_w1023_r1_s.jpg

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
"Država crkvi daje silne novce iz budžeta, ne smeta černoriscima u zgrtanju novca, pušta ih da godišnje zarade oko 140 miliona evra bez plaćanja poreza, te novcem građana plaća sveštenicima socijalno, zdravstveno i penziono osiguranje. Crkva državnim funkcionerima zauzvrat pruža podršku..."

Al Jaz.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
HAOS U REDU ZA BLAGOSLOV: Vernici se pobili ispred crkve, umešala se i policija

Tanjug | 25. novembar 2018. 17:38 | Komentara: 5

Do sukoba u Bukureštu je, kako navodi agencija, došlo kada su pojedini vernici pokušali na silu da se proguraju kroz velike redove

Desetine hiljada Rumuna čeka danas na blagoslov ispred pravoslavne crkve Narodnog spasenja u Bukureštu, čija izgradnja je počela povodom 100. godišnjice od osnivanja moderne Rumunije posle Prvog svetskog rata.

Došlo je i do sukoba sa policijom i vernicima, pa su tri osobe završile u bolnici, prenosi AP.

Do sukoba je, kako navodi agencija, došlo kada su pojedini vernici pokušali na silu da se proguraju kroz velike redove.

Vlasti su saopštile da su lekari pružili pomoć za 83 osobe, ponajviše zbog malaksalosti jer većina ljudi satima čeka na veoma hladnom vremenu.

Na crkvu, visoku 120 metara, do sada je potrošeno oko 110 miliona evra, a tri četvrtine od tog novca došle su od poreskih obveznika. Kritičari smatraju da bi taj novac bio bolje utrošen za bolnice.
Novosti

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jel vas vodio kroz one silne znaš već šta, zbog čega ste morali plaćati veliku odštetu?

Misliš ovakvo nešto?

Crkva Adventista sedmog dana ima više od 18 milijuna članova širom svijeta, prema njihovim podacima. U posljednja dva desetljeća, najmanje 525 ljudi podnijelo je tužbe u vezi sa seksualnim zlostavljanjem djece u crkvi, prema prošlogodišnjem izvješću Organizacije za upravljanje rizicima.

Izvor: Seventh-day Adventist church sued over allegations of abuse in youth program

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Misliš ovakvo nešto?

Crkva Adventista sedmog dana ima više od 18 milijuna članova širom svijeta, prema njihovim podacima. U posljednja dva desetljeća, najmanje 525 ljudi podnijelo je tužbe u vezi sa seksualnim zlostavljanjem djece u crkvi, prema prošlogodišnjem izvješću Organizacije za upravljanje rizicima.

Izvor: Seventh-day Adventist church sued over allegations of abuse in youth program

E moj Slape, da si malo razmislio, nikad ne bi ovo postirao. Spreman si da bacis kamen na druge, a gde je bilo vise zlostavljanja maloletnika nego u tvojoj crkvi?????

Zasto nam ne kazes koliko hiljada tuzbi je podneto protiv vasih zlostavljanja?

Slape, ti uopste ni neznas da se bavis religijom nego "cula rekla kazala".

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
U posljednja dva desetljeća, najmanje 525 ljudi podnijelo je tužbe u vezi sa seksualnim zlostavljanjem djece u crkvi, prema prošlogodišnjem izvješću Organizacije za upravljanje rizicima.

Znaš brate Marko ono "Ko o čemu...". To važi samo za slapa, pošto je njegova crkva platila do sada milijarde dolara odštete.

Ej zamisli slap da nama ovo daje. Bilo bi smiješno da nije žalosno.

Koje licemjerstvo.

U jak izvor. Vrlo pouzdan, a prenosi Rojters.

I sve da je tačno kod crkva kojoj slap pripada je duh takav, a kod nas može neko da bude takav, ali nije duh takav.

Slap ne razlikuje šta je duh crkve i pojedinačni slučajevi ljudi koji su zastranili.

Tako da je besmisleno da nama slap daje takvo nešto, kada se to u KC masovno događa.

A kod nas svakako nikako ili pojedinačni slučajevi.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Spreman si da bacis kamen na druge, a gde je bilo vise zlostavljanja maloletnika nego u tvojoj crkvi?????

Marko, tripo je bar stotinu puta spominjao i pisao o zlostavljanjima u Katoličkoj crkvi, a niti jedan put nije ni spomenuo zlostavljanja kod vas Adventista. Kako to Marko da nisi niti jedan put opomenuo "svog brata tripu" zbog "bacanja kamenja na druge"? Izgleda da ti balvani izmiču iz vida.

E moj Slape, da si malo razmislio, nikad ne bi ovo postirao.

E moj Marko, da si samo malo razmislio, nikad ne bi ovo napisao.

Znaš brate Marko ono "Ko o čemu...".

"Tko o čemu tripo o grijesima Crkve". A o zlodjelima svoje sekte ni slovca.

Koje licemjerstvo.

U jak izvor. Vrlo pouzdan, a prenosi Rojters.

Ti govoriš o izvoru? Koje licemjerstvo.

I sve da je tačno kod crkva kojoj slap pripada je duh takav, a kod nas može neko da bude takav, ali nije duh takav.

Kod vas zlostavljaju, ne zbog duha, nego zbog velikih ušiju.

Tako da je besmisleno da nama slap daje takvo nešto, kada se to u KC masovno događa.

Kod vas adventista još masovnije, tek će na vidjelo.

A kod nas svakako nikako ili pojedinačni slučajevi.

I kad je milijun slučajeva, svaki je pojedinačan. :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
[QUOTE="Marko1932, post: 2319483, member: 678637"]Dobro jutro prijatelju Slape. Posto te toliko privlaci tema seksualnog zlostavljanja mladih, evo naveo sam samo nekoliko od njih samo iz pojedinih gradova, a jos nisam pronasao zbir u svim drzavama SDA. Kad ovo procitas onda sam sebi odgovori koliko je umesna tvoja kritika drugih?[/QUOTE]

Brata ti tripu ove teme privlače.

Slape jeli to dosta? Ajko nije samo reci slede sledeci podaci.

Samo ti nastavi.

Natrag