Pa Marko valjda vidis da je to napisano humor (ironija), cak sam stavio link koji to dokazuje, nemas potrebe to "razotkrivati". [/QUOTE]
Tako je Mire, ali tu su ipak iznete lazi protiv Adventista. Mislim da je trebalo na to iznetyi istinu.
Marko svi smo mi braca, ali eno Tripo na temi "ko o cemu...", kaze da "ja njemu nisam brat"!
Mislis li da je to izjaviti Hriscanski? A ja mu pruzam ruku pomirenja.[/QUOTE]
Mire, ne mislim da je to hriscanski, jer svi mi jesmo braca.
Medjutim. isto tako je meni Darth EGWajtista odgovorio kad sam ja njega nazvao bratom. On je rekao po cemu smo mi braca?
Nije nam jedan otac, a ni u Hrista ne verujemo jednako. Ja ne mislim da je u pravi, jer ne vidim razliku vere u Hrista.
Zato brate Mire, najbolje ce biti da usvojimo ono sto kaze: "Duzni ste vi jaki slabijeh slabijeh nositi a ne sebi ugadjati."
Vidis Marko, na toj temi ja sam pozvao Shonea Tripa i sve ostale, da promenimo nacin diskusije, i po svemu sudeci Shone se slozio.
Medjutim, zasto vi ovo isto niste zatrazili od Tripa javno? I zasto nikog vise nema na toj temi nakon mog poziva??? [/QUOTE]
Mire, ne znam o kojoj temi govoris. Procitao sam to sto si uputio Tripu, Slazem se sa tobom u tome.
Nisam procitsao to sto kazes da si i Darthu tako uputio isto.
Drugo, nisi u pravu da niko ne vodi racuna o tome kako Tripo tretira vas. Jevandjelje nas upucuje:
"Ako ti sagresi brat, posavetij ga izmedju tebe i nejga samoga." Ne vidim potrebu da to bas mora biti uvek javno.
Ja i ti smo se slozili da promenimo nacin diskusije, zar ne trebamo i druge pozvati da ucine isto, zasto to cutanje i cemu?[/QUOTE]
Mire, da li ti to sanjas? Pa zar nisam ja uputio poziv ucesnicima forum, pre tebe i pozvao sve da promernimo nacin diskusije?
Prema toem ne razumem sta bih ja jos trebaop da ucinim.
Postavio sam nekoliko duhovnih, teoloskih tema,a ti si dobro predvideo da oni asovi koji pljuju i klevecu nece doci na moje teme,
isgeda da si u pravu. Medjutim, zanimljivo je ,da i oni koji su se javili sa sobom su doneli traceve, a mnogo manje su se osvrnuli na temu.
Nema ni Laodikeje tamo a ni tebe, a nije da on nije video sta sam pisao.[/QUOTE]
Mire, ne znam, o kojoj temi govoris. Mmedjutim u pravu si ja se ne javljam na sve teme, jer nemam toliko vremena.
Ako mislis na tu novu temu "ko ucemu, baba o ustipcima", da ti budem iskren, jos je nisam ni video, a i da sam je primetio najverovatnije da se ne bih javljao na takve teme. Tracevi me ne zanimaju.