VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Vikaće to i Markovi potomci.
Nema poštovanja ni prema ljudima - živim i mrtvim, a sada ni prema deci..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vikaće to i Markovi potomci.
Nema poštovanja ni prema ljudima - živim i mrtvim, a sada ni prema deci..
Bolje sa njim nego bez njega.Ti si Taramana potpuno otišao sa razumom,
Mole se svi istom Bogu, ali postoji razlika u tumacenju Trojstva izmedju pravoslavnih i katolika, a tek o protestantima ne bih ni pricao.. Takodje po drugim pitanjima vere se razilaze..
Zar stvarno mislis da to ne moze biti dokaz istinitog i cistog ucenja?
Ja mislim da ipak moze.
Drugo treba utvrditi od kad se oganj poceo spustati, veliki raskol je nastao 1054. godine, i od tad se ni jednom katolickom poglavaru nije spustio oganj(koliko sam ja cuo), mozda upravo Bog time zeli ukazati da je pravoslavna crkva ona koja jedina ima njegovu naklonost...
Ne znam koji su ti jos argumenti, ali meni ovi nisu dovoljni da bi ja rekao da to nije podrska pravoslavnoj crkvi...
Mozes li malo detaljnije, vec si pisao o tome, a zaboravio sam sta si sve rekao..
Ne mogu se sloziti sa tobom na zalost...
Jesi li srećan Laodikeja...jel ti sad srce puno????
Po tebi Vavilon gori i otpadništvo gori i tvoj guru na Orionu se raduje što neprijatelji bombarduju i pale i ratuju baš protiv Pravoslaviha vi im uopšte ne smetate...baš čudno kako islamistima i masonima tzv.Js i Adv. ne smetaju a Pravoslavni svima smetaju i zamisli tim Pravoslavim silazi oganj a drugima NEĆE...zašto laodikeja pa vama okultistima bi prvo sišao uz vašu bratiju Raselovce.Vaš zverski poredak zatire sve moralno i sveto da bi vi mogli ponosito šetati.
Sta je crkva?
Da sam vlast ne da nebi bilo satanista ovde već bi molili da izađu preko granice više nego Boga što mole ali čuli bi poznatu OSTAJTE OVDE SUNCE DRUGOG NEBA NEĆE VAS GREJATI KAO OVO jer bi od izlaska do zalaska se sunačali u kamenolomu sa čekićem od 10 kg u rukama i obavezom od 2 kubika usitnjenog kamena svaki uraditi inače bi bila debela vaspitna.