Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
realno sa kakvim saigračima igra 36 golova što je dao su ko da je osvojio LŠ,toliki podvig.realno,čovek igra sam,ostali daju poneki gol kad imaju veče,niko ne igra u kontinuitetu

To sam i ja rekao ,da igra sam ,dokle god tako bude bilo nema ništa o trofejima dok se u ekipi ne pojavi neki novi Zizu ili Kaka u punoj formi...da malo podvikne i preuzme loptu yes3

Član
Učlanjen(a)
10.05.2011
Poruka
30
Meni se jedino ne svidja sto Real preko leta uvek promeni po 10-15 igraca jer na pocetku svake sezone vidim da nema pola igraca koji su igrali prethodne. I onda ocekuju da ce sa potpuno novim timom sve da osvoje :(

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne brini oko toga, evo Alžirac je za to samo da ostane Murinjo pa neka promene i ceo tim, osim Ronalda...yes3
Neće biti mnogo promena, nekoliko igrača će doći ali kostur time je tu, šteta što odlazi Kaka ali tako je to u životu :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
da imaju Zizu-a sve bi bilo lakše,pokakili bi se po barsi lagano :).hteo sam reći za ronalda da je vrhunski igrač i da ne može sam da igra,vidi se da nekad neće da doda loptu da završava akciju sam ali to je verovatno zbog toga što ima ogromnu želju da pokaže da je najbolji.to isto radi i mesi ali u manjoj meri zato što zna da će imati još 3-4 šanse od inieste,ćavija,vilje...
edit:
Otkud to da odlazi Kaka? :(
zeza se death,ostaje kaka ;)

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
kakina majka napisala na twiteru da od sljedece sezone kaka igra u čelsiju. a gdje ce igrati kaka kad dodje sahin. dva veznjaka ce biti ozil i sahin . moraju rasprodati i dati na posudbu neke igrace, nece u sezonu uci sa 35 igraca.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Majka Kake najavila prelazak zvezde Reala u Čelsi!

63392_kaka01-afp-antonio-scorza_f.jpg

Kaku su mnogi mediji u Španiji i Engleskoj poslednjih nedelja povezivali sa Čelsijem, a Simona Lejte je spekulacije napokon i potvrdila na društvenoj internet stranici.

"Od sledeće sezone ćemo biti u Londonu slušajući reč Svevišnjeg. Bićemo tamo od avgusta", napisala je Kakina majka.

Španski novinari redom su pozivali Simonu posle ove poruke ali ona nije želela da potvrdi da je zaista reč o transferu u Čelsi.

(blic.rs)

To je onda to :dntknw:

da imaju Zizu-a sve bi bilo lakše,pokakili bi se po barsi lagano :).hteo sam reći za ronalda da je vrhunski igrač i da ne može sam da igra,vidi se da nekad neće da doda loptu da završava akciju sam ali to je verovatno zbog toga što ima ogromnu želju da pokaže da je najbolji.to isto radi i mesi ali u manjoj meri zato što zna da će imati još 3-4 šanse od inieste,ćavija,vilje...
edit:
zeza se death,ostaje kaka ;)

Eh da imaju :)
Ima Real dovoljno prilika ali Ronaldo ne vraća loptu kad je blizu šesnaesterca..pa su oni ostali igrači toliki pajseri da ne znaju da šutnu. Previše je sebičan, Murinjo smatra da mu treba tolerisati jer daje dosta golova al ida mu je Zizu tu ne bi se tako šepurio yes3

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
kakina majka napisala na twiteru da od sljedece sezone kaka igra u čelsiju. a gdje ce igrati kaka kad dodje sahin. dva veznjaka ce biti ozil i sahin . moraju rasprodati i dati na posudbu neke igrace, nece u sezonu uci sa 35 igraca.
dobro,pitanje sad kakva će formacija biti.nadam se da neće otići,bilo bi super kad bi ostao sa ronaldom,ozilom,alonsom,dijarom na sredini bili bi ok i šteta što je vukao povredu veći deo sezone odličan je igrač
edit: zizu je tata za sve njih sledećih 100 god

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
on je bio nešto povredjen pa je posle toga igrao malo,na nekim ut bio čak i kapiten(u kupu protiv levantea čini mi se)e sad mislim da nema mesta da igra

Natrag