Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Nije da Kaka ne voli Englesku ligu ali Man city je preko noci postao dobar klub a i on je zeleo da predje u bolji klub od Milana sto Sity sigurno nijewacko2

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Da...A Real je bolji od Milana sigurno...Ali ko zna dva puta su igrali X...

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
реал мадрид жели суботића

“краљевски” клуб заинтересован је за фудбалера борусије из дортмунда, српског аса невена суботића, пишу шпански медији. суботић један од најцењенијих младих дефанзиваца у европи.
дефанзивац борусије из дортмунда, кога су светски медији прозвали "нови видић", последњих месеци привлачи пажњу бројних европских клубова.

манчестер јунајтед, манчестер сити, ливерпул, арсенал и челси су одавно "бацили око" на српског репрезентативца, а према писању шпанских медија, за његове услуге заинтересовани су и у "краљевском" клубу.
челници "краљевског" клуба желе да га ангажују већ у јануарском прелазном року као замену за повређеног португалског репрезентативца пепеа, коме предстоји дуга пауза због повреде колена.
борусија из дортмунда спремна је, како се наводи, да дозволи суботићу да у јануару напусти клуб, али ће тражити обештећење од 11 милиона евра.
уколико не успеју да приволе челнике борусије да продају суботића, у реалу ће се окренути аргентинцу николасу отамендију (велез сарсфилд), или дијегу лугану (фенербахче), или кристијану запати (удинезе).
менаџер српског репрезентативца, пре неколико седмица је изјавио да верује да ће суботић напустити борусију тек након светског првенства у јужној африци, али како се реал озбиљније укључио у трку, могуће да ће напустити немачку већ у јануару.
"наравно да невен привлачи пажњу великих клубова, јер је играч прве класе. каријеру ће сигурно наставити у врхунском клубу, али се још не зна у ком. питање је да ли ће отићи у јануару, али ја верујем да ће одлазак уследити након светског првенства", рекао је суботићев менаџер пре неколико седмица.
према последњем извештају "им скаутинга", српски репрезентативац је најскупљи млади дефанзивац у европи.
међу првих десет на поменутој листи, налазе се и симон кјаер (палермо), жером боатенг (хамбург), брено (бајерн), исмаил којбаши (бешикташ), рафаел да силва (манчестер јунајтед), џек родвел (евертон), давиде сантон (интер), андреа ранокија (бари) и мамаду сако (псж).

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ja sam danas čitao da su zainteresovani za Carlosa Cuellara iz Aston Ville.

Odličan je igrač Cuellar.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Da ne bi sada otvarao posebnu temu o Kristijanu Ronaldu postaviću ovo ovde. Ima jedan zanimljiv film o njemu u download sekciji našeg foruma koji sam upravo odgledao i koji me je dirnuo u emociju. :)

Cristiano Ronaldo - The Story So Far

Skinite, pogledajte, nećete zažaliti. ;)

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Krasić: Real je klub za mene

00021684.jpg

Reprezentativac Srbije Miloš Krasić otkrio je da je madridski Real na prvom mestu njegove liste želja i da bi voleo da na leto obuče dres "kraljevskog kluba". Krasić je bio jedan od najboljih igrača prve faze takmičenja u Ligi šampiona, a zahvaljujući njegovim odličnim partijama CSKA se plasirao u osminu finala gde ga očekuju dueli sa Seviljom. Takođe, 25-godišnji igrač sredine terena je igrao konstantno dobro u kvalifikacijama za SP i jedan je od najzaslužnijih igrača što će reprezentacija Srbije igrati na Mondijalu. Svojim zapaženim partijama privukao je pažnju najvećih evropskih klubova.

- Još uvek sam igrač CSKA. Nisam ništa potpisao, imam mnogo interesantnih opcija, a konačnu odluku gde ću nastaviti karijeru doneću pre Svetskog prvenstva. Želim da otputujem u Južnu Afriku skoncentrisan samo na ono što me tamo očekuje. Mislim da bih se lako prilagodio životu u Španiji. Real je najveći klub na svetu i ne postoji fudbaler koji ne sanja da obuče beli dres. Međutim, i igranje za Milan ili Mančester junajted bi bilo ostvarenje sna - kaže Krasić.

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Joj kakva je budaletina ovaj Krasic !!! Od svih klubova na svetu on je izabrao klub u kom ce da propadne !!!wacko2wacko2wacko2

Natrag